زخم هایی که از سرطان کشنده تر هستند

خبرگزاری شبستان: رییس پژوهشکده زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی گفت: مرگ و میر افرادی که دچار زخم پای دیابتی می شوند طی پنج سال آینده ۴۵ درصد خواهد بود.

به گزارش خبرنگار شبستان، سیدمهدی طبایی، رییس پژوهشکده زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی در نشست خبری امروز دومین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت گفت: زخم هایی که طی 12 هفته ترمیم نشوند به زخم مزمن تبدیل می شوند.

 

رییس دومین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت با بیان اینکه شایع ترین زخم های مزمن بر اثر بیماری های عروقی ایجاد می شود، افزود: این زخم ها در اندام های تحتانی ایجاد می شود که واریس یکی از آنها است.

 

طبایی با بیان اینکه در مرکز جهاد دانشگاهی یک مرکز واریسی ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: تلاش می کنیم تا واریس در مراحل اول درمان شود.

 

وی بیماری دیابت را از دیگر علل ایجاد زخم عنوان کرد و گفت: 370 میلیون نفر در دنیا در معرض دیابت قرار دارند.

 

وی با بیان اینکه مرگ و میر افرادی که دچار زخم پای دیابتی می شوند طی پنج سال آینده 45 درصد خواهد بود، افزود: در کسانی که بیماری دیابت طولانی می شود تا 25 درصد احتمال ایجاد زخم و قطع عضو می شود.

 

وی با بیان اینکه مجموع مرگ و میر بیماری های سرطان های سینه، پروستات و لنفاوی هوچکین کمتر از آمار مرگ و میر زخم دیابتی است، افزود: سرطان سینه شایع ترین سرطان زنان و سرطان پروستات شایع ترین سرطان در مردان است.

 

رییس دومین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت با بیان اینکه زخم های دیابتی خاموش هستند و در کشور به خوبی دیده نمی شوند، افزود: جهاد دانشگاهی در این حوزه قدم برداشته است تا اقدامات علمی برای زخم های دیابتی انجام شود.

 

طبایی با بیان اینکه اغلب کسانی که دچار زخم دیابتی می شوند جزو اقشار ضعیف جامعه هستند، گفت: زخم دیابتی در 25 درصد به قطع عضو منجر می شود و این در حالی است که اگر در ابتدای زخم که کوچک است مورد مداوا قرار بگیرد و با روش های ساده بهبود یابد به قطع عضو منجر نمی شود.

 

 

کد خبر 664226

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha