انتقادپذیری مرحوم طالقانی باید برای مسئولان ما الگو باشد

سیدمهدی طالقانی با اشاره به تکمیل تفسیر «پرتویی از قرآن» آیت الله طالقانی در زندان گفت: ایشان معتقد بودند که باید نظرات همه برای دست‌یابی به نتایج بهتر جمع‌آوری شود که نگرش شورایی از همین جا شکل گرفت.

به گزارش خبرنگار شبستان، سیدمهدی طالقانی، فرزند آیت‌الله طالقانی در مراسم بزرگداشت ابوذر زمان گفت: امام (ره) یک سال پس از رحلت آقای طالقانی پیامی دادند و در آن از پدر آقای طالقانی یاد کردند و ایشان را در رأس پرهیزگاران خواندند. سیدابوالحسن طالقانی عالم و هم‌سنگر مرحوم مدرس بود اما ساده‌زیستی ایشان زبانزد بود.

 

وی ادامه داد: درآمد سیدابوالحسن طالقانی از راه ساعت‌سازی بود و ایشان هیچ‌گاه از وجوهات برای زندگی خود استفاده کرد.

 

وی همچنین درباره مرحوم سیدمحمود طالقانی گفت: ایشان در سال 1315 در مدرسه سپهسالار به عنوان استاد استخدام شد، وقتی به زندان می‌رفتند حقوق ایشان را دم در می‌آورند تا اینکه به خاطر اعتراض وی این حقوق قطع شد و پس از پیروزی انقلاب نیز این حقوق به طور کامل قطع شد.

 

مهدی طالقانی با اشاره به مبالغ جمع شده از مردم مبارز در زمان شاه گفت: در آن زمان همه پول‌ها در منزل آقای طالقانی جمع می‌شد تا حقوق اعتصاب‌کنندگان از این طریق پرداخت شود. برخی آقازاده‌ها گفته‌اند پدر ما حقوق می‌داده است که این‌گونه نبوده است.

 

فرزند آیت‌الله طالقانی در بخش دیگری از سخنان خود به برخی ویژگی‌های اخلاقی ابوذر زمان اشاره کرد و گفت: ایشان کمبود توجه به قرآن را در سطح جامعه احساس کرد و کوشید قرآن را از حالت آسمانی برای جامعه کاربردی کند.

 

وی دوره زندان آیت‌الله را فرصت مناسب برای تکمیل تفسیر قرآن دانست و گفت: با وجود شرایط بسیار دشوار ایشان معتقد بودند که باید نظرات همه برای دست‌یابی به نتایج بهتر جمع‌آوری شود که نگرش شورایی از همین جا شکل گرفت.

 

طالقانی تأکید کرد: انتقادپذیری آیت‌الله طالقانی بایدبرای مسئولان ما الگو باشد و این در حالی است که از ابتدای انقلاب تاکنون به طور معمول مسئولی نگفته که من در جایی اشتباه کردم.

 

وی در پایان از حضور رییس‌جمهور در این مراسم قدردانی کرد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 66391

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha