به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، مراسم انتخاب هیات مدیره اتحادیه مدغم قرآنی استان تهران نیز بعدازظهر روز جمعه 28مهرماه برگزار شد که حواشی را به همراه داشت.
براساس این گزارش، این مراسم علیرغم تاخیر با حضور بیش از ۲۶۰ نفر از مدیران و تشکلهای قرآنی استان تهران شامل اسلامشهر، شهرری، شهریار، شهر قدس، ملارد، دماوند، فیروزکوه، رباط کریم، بهارستان، شمیرانات، پیشوا، قرچک و شهر تهران آغاز شد.
در این مراسم مهدی قرهشیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم و دبیر هیات رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی و مدیران ادارت کل تبلیغات اسلامی و دیگر اعضای هیات مدیره و بازرسی اتحادیه مؤسسات وتشکلهای قرآن و عترت حضور داشتند.
این مجمع با دعوت از ۴۸۳ مؤسسه قرآنی برگزار شد که با نظارت مهدی نادی، رییس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان تهران و مؤمنی، رییس دفتر قرآن و عترت ادارهکل ارشاد استان تهران همراه بود.
در این جلسه انتخاباتی برای تعیین هیات رئیسه و اداره جلسه انجام شد که بر اساس آن محمد بیستونی به عنوان رییس هیات رئیسه، حامد توسلی مدیر مؤسسه حامل نور علوی به عنوان منشی، میرزایی مدیر مؤسسه جامعةالزهرا(س) و کاظمی مدیر مؤسسه ندای نثر به عنوان ناظر اول و دوم معین شدند.
سپس درخصوص موافقت و مخالفت کلیات اساسنامه رأیگیری انجام شد و مقرر شد که طی مجمع دیگر در خصوص مفاد و تبصرههای غیرستارهدار که قابل تغییر است بحث و تبادل نظر شود و بعضا در خصوص موارد ستارهدار در صورتی که نظراتی است از سوی مجمع مواردی پیشنهاد داده شود.
اگر جزئیات اساسانامه بیان میشد انتخابات ابطال شده بود
اما آنچه در این میان اعتراض حضار را در پی داشت موضوع جزئیات اساسانامه بود که بدون بررسی آن و اعلام مفاد برای رایگیری گذاشته شد، عدهای معتقد بودند وقتی ما اهم مسائل اساسانامه را نمیدانیم چگونه میتوانیم رای بدهیم.
از منظر برخی معترضین جلسه روز جمعه فقط یک سرهم بندی و رای گیری سوری بود، زیرا اعضایی که به اساسانامه رای ندادند نسبت به آن توجیه نبودند و اجازه توجیه هم به آنها ندادند، رییس مجمع در مقابل اعتراضات متعدد به این موضوع برخورد کرد و با بیان تندی درخواست اتمام اعتراضات را داشت.
مدیران موسسات معتقد بودند که چنانچه اعتراضات مورد توجه قرار میگرفت و جزئیات بررسی میشد انتخابات ابطال میگشت، برای مثال در بند8 اساسانه آماده است که انتخاب هیات مدیره برعهده چه کسی است اما این اجازه به موسسات قرآنی در انتخاب اعضاء هیات مدیره داده نشده است.
به گفته برخی مدیران موسسات قرآنی اگر هیات مدیره قبلی خوب عمل میکرد که نیاز به رای گیری امروز نبود و همان اعضاء قبلی انتخاب میشدند، در واقع با بیان نکردن جزئیات اساسانامه یکسری افراد از سوی همان افراد قبلی به خورده رایدهندگان داده شدند.
براین اساس از منظر برخی از معترضین برخی افراد یک سال پیش فعالیتهای قرآنی را تباه کردند و با این انتخابات سال جاری را هم به تباهی کشاندند، به گفته آنها وقتی کسی جزئیات کاری را نمیداند قطعا پایهی کار او اشتباه خواهد بود، در این میان برخی از معترضین بانوان بودند که از سوی رییس مجمع با عنوان " شئونات را رعایت کنید " خاموش شدند.
با وکالتی کردن انتخابات برخی با برنامه قبلی رای آوردند
موضوع وکالتی بودن انتخابات امسال از سوی سازمان تبلیغات انجام شده بود و از چندروز پیش این سازمان افراد خود را مشخص کرده بود و آن هم نه به این شکل که یک نماینده از سوی موسسه قرآنی حق رای داشته باشد بلکه مدیر موسسهای که خود حق رای را داده بود یک وکالت را به آنها اختصاص داده بودند و در همین جا که هنگام رایگیری است برگه شعب را پخش میکردند.
مشکل وکالتی بودن این است که سازمان تبلیغات چندروز پیش برخی افراد را مشخص کردند که هم از جانب خودشان و هم دیگران حق رای دارند و همین شد که در زمان رایگیری به یکباره 15نفر وارد جلسه شدند تا آراء موردنظرشان به حد نصاب برسد.
بیتوجهی به اعتراضات مدیران موسسات قرآنی
امروز تخلفاتی که از سوی موسسات بارها گوش زد شده بود مورد بیتوجهی قرار گرفت و هم رییس مجمع بسیاری از سوالات را بیپاسخ گذاشت و یا اعلام کرد در خور شان یک مدیر و موسسه قرآنی نیست که اعتراض کند، از منظر رییس مجمع هیچ مدیر قرآنی نباید هیچوقت اعتراض کند و این واقعا جای تاسف دارد و این به خاطر این است که عدهای به خاطر منافع مادی خودشان همیشه میخواهند در راس کار باشند.
نظر شما