به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، غلامرضا منتظری، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در حاشیه بازدید از نمایشگاه سراسری کتاب گلستان در جمع خبرنگاران گفت: یکی از راه های ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، سرمایه گذاری بر روی چشم ها است. چشم ها باید ببیند تا دل ها به اراده و اندیشه انتخاب کند.
وی افزود: نمایشگاه کتاب استان امکان دیدن و انتخاب احسن را برای مردم فراهم می کند. مزیت بعدی نمایشگاه ها این است که زمینه دسترسی آسان شهروندان به کتاب را فراهم می کند. معمولا افراد برای تهیه کتاب های موردعلاقه باید رنج سفر را بر خود هموار کنند.
مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاداسلامی استان با بیان اینکه تنوع در نمایشگاه حس و رغبت خرید را افزایش می دهد، بیان داشت: نمایشگاه کتاب سفره فرهنگی معنوی است و بر روی این سفره غذاهای متعدد فرهنگی، علمی، معنوی و غیره چیده شده و این فرصت به افراد داده می شود تا برمبنای اشتهای خود از این غذاها استفاده کنند.
به گفته وی، نمایشگاه ها امکان آشنایی بی واسطه مردم با تازه های نشر را در حوزه های مختلف را فراهم می کند.
منتظری تأکید کرد: نمایشگاه کتاب فرصت مناسبی است تا به دور از هیاهو و مسائل بیرونی، جامعه در فضای فرهنگی تنفس کند.
وی پیشنهاد داد: با بضاعتی که در استان وجود دارد می توان دو نمایشگاه کتاب ولو در مقیاس کوچک در سال برگزار کرد. یک مورد که با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی برگزار می شود و می توان نمایشگاه دیگری با مشارکت و همت ناشران استانی برپا کرد.
مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاداسلامی استان با بیان اینکه وظیفه نمایشگاه های سراسری کتاب صرفا پاسخ دادن به نیازهای تخصصی نیست، ادامه داد: همکاری ناشران و دانشگاه ها زمینه ساز برپایی نمایشگاه های تخصصی خوبی می شود زیرا برخی از بازدیدکنندگان در انتظار هستند تا کتاب های تخصصی خود را نمایشگاه های کتاب تهیه کنند، اما این نمایشگاه ها باید هم پاسخگوی نیاز عمومی و هم تخصصی باشند.
نظر شما