نقد و بررسی چهار عنوان کتاب در حاشیه نمایشگاه کتاب شهرکرد

خبرگزاری شبستان: نشست معرفی و نقد چهار کتاب از سوی اعضای انجمن خوانش کتاب در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب در محل نمایشگاه بین المللی چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از چهارمحال و بختیاری، نشست معرفی و نقد چهار کتاب از سوی اعضای انجمن خوانش کتاب شب گذشته (26 مهر) در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب در محل نمایشگاه بین المللی چهارمحال و بختیاری برگزار شد، در این نشست کتاب «اینجا پسری است» به نویسندگی جودی بارون و انتشارات «فراروان» از سوی لیلا عسگری، یکی از اعضای انجمن خوانش کتاب چهارمحال و بختیاری ارائه شد.

 

وی در تبیین و معرفی کتاب «اینجا پسری است» افزود: این کتاب به مبحث اوتیسم پرداخته و موضوعی روانشناسی و فرهنگی دارد.

 

عضو انجمن خوانش کتاب چهارمحال و بختیاری با اشاره به تعریف بیماری اوتیسم در کتاب «اینجا پسری است»، افزود: اوتیسم تنها بیماری است که هیچ نشانه خاصی ندارد و تنها از روی رفتارهای فرد می توان بیماری را تشخیص داد.

 

به گفته عسگری، این کتاب تنها کتابی است که اوتیسم را از نگاه پزشکان، بیماران و خانواده های افراد مبتلا به اوتیسم بررسی کرده است.

 

این فعال فرهنگی در چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: امروز از هر 40 تا 60 نفر یک نفر مبتلا به بیماری اوتیسم است و شیوع بالای این بیماری می طلبد تا چنین کتابهایی در دسترس افراد قرار داده شود تا اطلاعات خود را نسبت به آن ارتقا دهند.

 

کتاب «آقای سفیر» کتاب دیگری است که در این نشست از سوی علی بابایی معرفی و بررسی شد.

 

وی در معرفی کتاب «آقای سفیر» گفت: کتاب آقای سفیر به زندگی نامه محمد جواد ظریف و فعالیت های کاری وی در کشور آمریکا پرداخته است.

 

بابایی ادامه داد: این کتاب حاصل گفت و گوی 40 ساعته محمدمهدی راجی با محمدجواد ظریف سفیر پیشین کشور در سازمان ملل متحد است که به فعالیت های دکتر ظریف در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا سال 92 در کشور آمریکا مربوط است.

 

وی تصریح کرد: این کتاب نه تذکره نویسی است و نه تاریخ شفاهی بلکه کتاب به فهم سیاست خارجی ایران بعد از انقلاب پرداخته است.

 

وی به توصیف محمدجواد ظریف در کتاب اشاره کرد و گفت: محمدمهدی راجی دکتر ظریف را شخصی آرام، مودب، متواضع و خنده رو توصیف کرده که در عین حال در حوزه کاری خود بسیار معتقد، پایبند و جدی است.

 

کتاب «دروغ، اراده آزاد» ترجمه خشایار دیهمی دیگر کتابی است که از سوی مهسا فارسانی نژاد معرفی شد.

 

وی در معرفی کتاب گفت: این کتاب بسیار کم حجم است و در آن به تعریف و انواع دروغ پرداخته و در بخش دیگری از کتاب عنوان شده که اراده آزاد یک توهم بیش نیست، خواست و اراده ما دست ما نیست.

 

کتاب «امر روزمره در جامعه پساانقلابی» نیز از سوی احسان اسعد معرفی شد.

 

وی افزود: در مقدمه کتاب آمده که انسان ها اشیا و تصاویر را خلق می کنند و این اشیا بخشی از زندگی روزمره آنها می شوند و سپس از انسانها، افراد جدیدی می سازند.

 

اسعد تصریح کرد: کتاب بیشتر در مورد تصاویر و اشیا است و به مصادیقی از جمله پیکان، دیوار، لباس، ایسنتاگرام و کنکور اشاره می کند.

 

کد خبر 663478

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha