زمان جنگ خبری از حقوق های نجومی نبود/ شهید چمران فقط ۳۵ هزار تومان در حسابش داشت

خبرگزاری شبستان:رئیس بنیاد فرهنگی شهید چمران بابیان اینکه در زمان جنگ خبری از حقوق های نجومی نبود گفت: شهید چمران فقط ۳۵ هزار تومان در حساب خود داشتند، در واقع ماهانه ۷ هزار تومان حقوق دریافت می کردند آن را هم چون به جبهه رفت، نتوانست دریافت کند.

به گزارش خبرنگار شبستان، مهدی چمران، رئیس بنیاد فرهنگی شهید چمران امروز در همایش ملی تربیت در طراز شهید چمران گفت: روش تربیت عملی چمران برای فرماندهان ما بسیار مهم و اثرگذار است.

 

وی بیان کرد: تربیت دارای یک سری اصول و موازینی است، تاکتیک هایی برای کار تربیتی وجود دارد. وقتی کسانی اصول را می آموزند یا بلد هستند می توانند بر اساس آن تربیت کنند. مدیر یا معلم یک مدرسه یا کسانی که مربی هستند بر اساس آن اصول تربت کرده و به نتیجه هم می رسند،این  یک امر جهانی است شاید کشورها و دانشمندان دیگری هم باشند و در این زمینه تحقیفات فراوانی کرده باشند در واقع روش تربیت انها یک تاکتیک است که البته بخشی از این روش تربیتی عملیاتی است که به صورت عملی و فیزکی انجام می دهند و بخشی از ان هم روان شناسانه است که بر اساس مسایل و موازین روان شناسی ان موارد را به اجرا می گذارند.

 

رئیس بنیاد فرهنگی شهید چمران با بیان اینکه در مسایل تربیتی اسلام  شهید چمران یک شاگرد کوچک مکتب اسلام بود و خود را خاک پای ائمه هم به حساب نمی آمد تصریح کرد:ما در مکتب و ایدئولوژی اسلامی خودمان فراتر از این تاکتیک هستیم ، این تاکتیک های عملیاتی،معمولی و علمی  است در بخش نظامی  هم همین طور است ما وقتی می جنگیدیم درست است باید آموزش می دیدیم و تاکتیک های رزمی را می آموختیم ولی این یک بخش اموزش نظامی ما و مکتب ماست.

 

چمران ادامه داد: مسایل بزرگتری هم هست که به جرات می توانیم بگوییم با متکی با آن موارد توانستیم در دفاع مقدس پیروز شویم ،هم اکنون هم پیروزی های فعلی ما بر اساس  همان اساس است (اعتقادات و مبانی دینی )وگرنه آن تاکتیک ها را نظامیان دانشگاه های نظامی کشورهای دیگر هم می دانند و بهتر از ما می توانند انجام دهند.

 

وی ادامه داد:اعتقاد،ایدئولوژی مکتب ما اصولا دستمایه اولیه دفاع و تربیت ماست و ما موضوع تربیتی خود را بیشتر بر اساس این اصول پایه ریزی می کنیم.

 

چمران گفت: کسی که می خواهد تربیت کند، خودش بایستی خلوص و صداقت داشته باشد. معلمی که صادق نباشد ،نمی تواند معلم خوبی باشد. در سیستم های تربیت غربی هم همین طور است اگر صداقت وجود نداشته باشد ،معلم خوبی هم وجود ندارد مانند یک واعظ منبری که نتواند با مستمع خود ارتباط خوب برقرار کند.

 

رئیس بنیاد فرهنگی شهید چمران ادامه داد: مهمتر از همه اینها خدامحوری است. اصولا ما برای چه زندگی می کنیم و برای چی می جنگیم، تنها حماسه، عشق و عرفان از همه مهمتر است.

 

وی با اشاره به کتاب حماسه، عشق و عرفان شهید چمران که در خصوص دست نگاشته های این شهید بزرگوار در دوران جنگ است، تصریح کرد: زمانی که شهید چمران همراه با مقام معظم رهبری به خوزستان رفتند در آن ایام تا زمان شهادت که به سوی قربانگاه خود یعنی دهلاویه می رفت ،گفت تا چند دقیقه دیگر به شما آرامش می دهم، رقص های من بایستی در مقابل مرگ زیبا باشد.

 

رئیس بنیاد فرهنگی شهید چمران با بیان اینکه ابتکارات مدیریتی چمران بی نظیر بود، گفت: در زمان جنگ مدارس پایگاه بودند و این امر از ابتکارات مدیریتی چمران بود. وی می گفت نباید همه دانش آموزان را در مدارس تجمیع کنیم بلکه باید در سطح شهر متفرق کنیم، چون پایگاه ها را بمباران می کردند و احتمال داشت همه بچه ها به شهادت برسند، خب یک چنین مدیریتی را می بینیم در آن زمان ایشان پیاده می کردند.

 

 وی با بیان اینکه شهید چمران از هوش و ذکاوت بالایی برخوردار بود. گفت:شهید چمران برای اسلام ناب و اعتقادات خالص خود می جنگید،وی می گفت امروز خوشحالم که این موقعیت برای من پیش آمده که رهبری ما مانند امام راحل  دارم .

 

چمران با اشاره به دست نوشته شهید چمران به امام راحل تصریح کرد: من آدمی هستم که برای تعریف از خود نزد شما نیامدم، شاید گاهی از شدت محبت به دیدار شما بیایم، فقط می خواهم بگویم من کارهای خوبی در وزارت دفاع انجام دادم، بسیار هم خوشحال هستم و اکثر اوقات ابا دارم آنها را برای شما توضیح دهم، چون همه اینها را به خاطر رضای خداوند انجام دادم.

 

رئیس بنیاد فرهنگی شهید چمران گفت: شهید چمران یکی از الگوهای بزرگ نه تنها برای نیروهای انتظامی و نیروهای مسلح بلکه برای همه اقشارجامعه است.

 

وی با بیان اینکه شهید چمران یک هنرمند بزرگ هم بود، اظهار کرد: من در دانشکده هنرهای زیبا درس خواندم ولی در مسایل هنری حتی به گرد پاهای چمران هم نمی رسم.

 

چمران با اشاره به پیش داوری های شهید چمران در مورد فروپاشی کشورهای شمال ایران و کمونیست گفت: وی در مورد جنگ صدام هم مرتب یادآوری می کرد ولی کسی گوش نمی کرد.

 

رئیس بنیاد فرهنگی شهید چمران گفت: شهید چمران می گفتند هیچ چیز نمی خواهم داشته باشم، فقط مکتب اسلام ما تحقق یابد. ایشان از لحاظ مادی هیچ چیزی در زندگی خود نداشتند، فقط یک لباس بسیجی بر تن داشت که در هنگام شهادت ،دوستانش آن را تکه تکه کردند و به عنوان تبرک بردند و یک دست کت و شلوار هم داشت که همسرش آن را به رفتگران داد.

 

 وی بابیان اینکه در زمان جنگ خبری از حقوق های نجومی نبود گفت: ایشان فقط 35 هزار تومان در حساب خود داشتند، در واقع ماهانه 7 هزار تومان حقوق دریافت می کردند آن را  هم چون به جبهه رفت، نتوانست دریافت کند و هنوز هم در حسابش مانده و دست چکش هم در دست من است، چقدر خوب است که جامعه امروز ما از این شخصیت والا عبرت بگیرند و ببینند که شهدای ما چگونه ساده زندگی کردند.

 

 

کد خبر 663445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha