به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد ابراهیم افشاری، معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان جنوبی، در شورای آموزش و پرورش استان اظهار کرد: شورای آموزش و پرورش فعالیت های چشمگیری را انجام می دهد و از پرکار ترین شوراهای استان است.
وی افزود: با توجه به بازگشایی مدارس در مهر یک شور و حال خاص در خانواده ها ایجاد می شود و نگرانی در ثبت نام، ایاب و ذهاب و حضور دانش آموزان در کلاس ها از جمله دغدغه های والدین با آغاز سال تحصیلی است.
وی با بیان اینکه مسائل فرهنگی مهمترین دغدغه والدین در آغاز سال تحصیلی است، اظهار کرد: باید به مسائل فرهنگی آموزش و پرورش با نگاه علمی تری پرداخته شود.
افشاری تاکید کرد: مسئولان و مدیران باید در راستای رفع دغدغه والدین تلاش کنند تا با خیالی آسوده زمینه ثبت نام و حضور دانش آموزان را در مدارس مهیا کنند.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: در سال تحصیلی جدید بازگشایی مدارس در روز چهار شنبه 30 شهریور ویژه کلاس های اول ابتدائی تحت عنوان روز شکوفه ها و کلاس های اول راهنمایی تحت عنوان روز جوانه ها و همچنین روز یک شنبه 3 مهر ویژه تمامی مدارس است.
حمید رضا وردی با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید آغاز کار مدارس ثابت با قرآن و اختتامیه آن با زنگ نماز است، افزود: ساعات کار مدارس از ساعت 7 و نیم صبح شروع و ساعت 12 و 45 دقیقه ظهر با زنگ نماز پایان می یابد.
وی در خصوص ساعات کار مدارس چرخشی دو شیفته اظهار داشت: نزدیک به 16 مدرسه دو شیفته در بیرجند و 3 مدرسه دو شیفته در قاین فعالیت می کنند و ساعات کار این مدارس نیز به مدیریت آموزش و پرورش مناطق مذکور واگذار می شود.
وردی اذعان کرد: جذب بی سوادان به کلاس های درس بسیار مشکل است چرا که خیلی از این افراد انگیزه با سواد شدن را ندارند و باید در راستای جذب افراد بی سواد به کلاس های درس تلاش مضاعف صورت گیرد.
وی ادامه داد: تفاهم نامه ای به امضای مدیران کل دفاتر ستادی وزارت آموزش و پرورش رسیده که اولویت های اصلی این تفاهم نامه شناسایی عوامل بی سوادی در جامعه، توجه ویژه به مناطق کمتر توسعه یافته و انسجام و یکپارچگی مدیریت برنامه های پیش دبستانی و طرح برنامه های قرآنی است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه از اولویت های اساسی معاونت در این تفاهم نامه جلب مشارکت های همکاران درون سازمانی و برون سازمانی است، گفت: اداره کل آموزش و پرورش استان به موجب این تفاهم نامه با ادارات مناطق و شهرستان ها تفاهم نامه ای متناظر منعقدکرده است.
وردی خاطر نشان کرد: به منظور عملیاتی کردن مفاد مورد توافق در سه بخش شاخص های کمی، کیفی و برنامه های مصوب باید مفاد این تفاهم نامه در یک کمیته تخصصی بررسی شود.
گفتنی است، در این جلسه مصوب شد؛ در مکان هایی که مسکن مهر وجود دارد محدوده آموزشی رعایت شود و در جاهایی که کمبود زمین آموزشی وجود دارد در صورت توافق آموزش و پرورش با مالکین اداره مسکن و شهرسازی نسبت به تغیر کاربری املاک مالکین به جهت ارزش افزوده اقدام کند و در شهرستان هایی که پروژه مهر اجرا می شود مسکن و شهرسازی استان تقبل کرد علاوه بر زمین اسکلت و سقف آن را تامین کند و در خصوص مدارس قرآنی یک طرح اماده شود و از اعتبارات فرهنگی توسط استانداری مبلغی به مباحث آموزشی مدارس قرآنی اختصاص یابد.
پایان پیام/
نظر شما