به گزارش خبرنگار شبستان، محمدحسین بازگیر، مدیر محیط زیست شهر تهران در نشست خبری مشترک با مدیر کل محیط زیست استان تهران گفت: روزانه در تهران بین 7 تا 8 هزار تن پسماند عادی و خانگی تولید میشود.
وی با بیان اینکه به ازای هر نفر 800 گرم سرانه تولید پسماند در تهران است، خاطرنشان کرد: در کنار 8 هزار تن زباله عادی و خانگی 50 هزار تن پسماند عمرانی و ساختمانی نیز در تهران تولید می شود.
بازگیر با بیان اینکه 15 هزار تن از پسماندهای عمرانی در پنج واحد بازیافتی به مصالح ساختمانی تبدیل می شوند، افزود: مابقی پسماندها در گود آبعلی و آرادکوه دپو می شوند.
مدیر محیط زیست شهر تهران با بیان اینکه 10 درصد پسماندهای خانگی در مبدا تفکیک می شوند، خاطرنشان کرد: بقیه پسماندها به آرادکوه می روند و بخشی نیز در گود آبعلی دپو می شوند.
بازگیر با بیان اینکه آرادکوه و گود آبعلی ظرفیتهای موجود برای تولید انرژی هستند، گفت: آرادکوه با ظرفیت 200 تن و گود آبعلی با ظرفیت 300 تن که به ترتیب با سوزاندن پسماندها و به روش تولید بیوگاز به انرژی برق تبدیل می شوند.
بازگیر تصریح کرد: بر اساس ماده 4 آیین نامه اجرایی مدیریت پسماندها، شهرهای بالای 200 هزار نفر مکلف بودند برنامه طرح جامع مدیریت پسماند داشته باشند.
وی با بیان اینکه بخش عظیم آلودگی هوا مدیریتی است، افزود: آلودگی هوا گریبانگیر تمام کلانشهرهای دنیا است.
بازگیر با اشاره به برگزاری نشست با انجمن شن و ماسه استان تهران گفت: ضمن توافقی که داشته ایم قرار شده است در زمان مشکلات وارونگی هوا فعالیت های معادن شن و ماسه با هماهنگی محیط زیست و اعمال محدودیت ها انجام شود.
نظر شما