به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری سوره مهر،شریعتی درباره کتاب گفت: اصلیترین معضل سینمای ایران را فیلمنامه نویسی و به صورت مشخص در مبحث داستان و محتوا میدانم، همچنین یکی دیگر از معضلات فیلمنامهنویسی نبود آموزش و خلاقیت است که اگر یک منبع آموزش بومی در حوزه آموزش خلاقانه فیلمنامه نویسی داشتیم، میتوانستیم نویسندگان را از لحاظ بومی با فرهنگ خودمان آشنا کرده، خلاقیت را در آنها پرورش دهیم که در این کتاب سعی شده به این موارد پرداخته شود.
وی ادامه داد: مبحث بعدی که در کتاب به آن اشاره شده، بحث ایده است که اگر فرد حتی خلاق هم باشد امکان دارد ایدههای نامناسبی را انتخاب کند که اهتمام در این کتاب این بوده که روشهای ایدهپردازی را هم آموزش بدهیم. روشهای ایدهپردازی در این اثر کاملا تالیفی است که در منابع خارجی و ایرانی یافت نمیشود.
این پژوهشگر حوزه سینما درباره مخاطبان کتاب نیز اظهار داشت: فضای آکادمیک کتاب تبلور زیادی دارد، ارجاعات و تالیفات در متن کتاب زیاد است، اصلا هدف اصلی ام این بود که کتاب برای فیلمنامه نویسان، کارگردانان و دانشجویان رشته سینما باشد. کتاب میتواند به همه نویسندگان سینما و تلویزیون کمک کند که نگاه جدیدی رو به فیلمنامه نویسی داشته باشند.
گفتنی است این اثر در چهارفصل نوشته شده است: فصل اول «پیش از نویسندگی خلاق» نام دارد، فصل دوم کتاب به طور جدی به بحث نویسندگی خلاق پرداخته شده است، فصل سوم روشهای کاربردی نویسندگی خلاق مورد بررسی واقع شده است و عنوان فصل چهارم نیز «پس از نویسندگی خلاق» نام دارد.
کتاب «نگارش خلاقانه برای فیلم» تولید پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی است که در قطع رقعی و با قیمت 15000تومان توسط سوره مهر منتشر شده است.
نظر شما