به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، عبدالرضا فاضل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان، امروز(24 مهر) در جمع خبرنگاران استان از وجود دو هزار و 800 تخت بیمارستان در استان خبر داد و گفت: با توجه به تخت های موجود گلستان نیازمند به همین تعداد تخت دیگر است.
وی با اشاره به جمعیت گلستان، افزود: تعداد شبکه های بهداشت و درمان استان 13 مورد است.
فاضلی با بیان اینکه گلستان دارای 16 بیمارستان دولتی است، اظهارداشت: استان از وجود 6 بیمارستان خصوصی، 2 بیمارستان تامین اجتماعی و یک بیمارستان ارتش برخوردار است.
وی از بهره برداری 16 خانه بهداشت در هفته دولت خبر داد و تصریح کرد: اکنون مرکز جامع سلامت در شهر کلاله در حال پیگیری است که هنوز به نتیجه نرسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در خصوص کمبودهای استان، گفت: اکنون زیرساخت ها در استان ضعیف بوده و سال ها است که این مشکل وجود دارد.
وی افزود: بیمارستان پنچ آذر، دزیانی، طالقانی گرگان، مطهری گنبد و .. از زیر ساخت 70 تا 80 ساله برخوردار است و از زمانی که استان مازندران جدا شدیم این وضعیت ادامه دارد و سعی داریم کمبودها را جبران کنیم.
فاضل اظهارداشت: پروژه بیمارستان مینودشت در پایان سال 95 افتتاح شد که تاسیسات آن با مشکل مواجه بود اکنون این مشکل برطرف شده است.
وی تصریح کرد: اورژانس مطهری گنبدکاووس، مرکز خدمات جامع سلامت شهر غدیر گرگان و خانه بهداشت از پروژه هایی بود که رفع نواقص شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: در بیمارستان مینودشت کمبود تخصص در برخی از رشته ها همچون اطفال داریم که ضریب اشغال زیر 50 تخت است که یکی از دلایل آن وجود بیمارستان دیگری در 12 کیلومتری گنبد است و مردم علاقمند هستند به آنجا مراجعه کنند و این یک تراز منفی برای بیمارستان مینودشت محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه تعداد 78 تخت در هفته دولت به مراکز درمانی ما اضافه شده است، افزود: سعی است تا 40 تخت دیگر به ظرفیت بیمارستانهای استان افزوده شود.
فاضل اظهار داشت: اکنون بیمارستان پنج آذر گرگان در در دو طبقه در حال ساخت است که سعی داریم تا پایان سالجاری با 50 تخت به بهره برداری برسانیم.
وی تصریح کرد: جزو محدود استان هایی هستیم که مرکز ناباروری و نازایی نداریم و در طول یک ماه آینده با ایجاد جذب متخصصان و فوق تخصصان آن را پیش ببریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان یکی از معضلات در شرق گلستان در بخش تصویربردار دانست و گفت: یک سی.تی.اسکن که قابل کاربری برای متخصصان باشد و براساس تصاویر بتوانند اقدام کنند نداریم که با توجه به این موضوع در حال آماده سازی مرکز نصب سی.تی.اسکن در شهرستان کلاله هستیم.
وی در خصوص بیمارستان 320 تختخوابی شصت کلا گرگان، گفت: این پروژه به مدت 6 سال توسط سازمان اوقاف و امور خیریه متوقف شد که در همین راستا رایزنی هایی صورت گرفت و امید است که بتوانیم به نتیجه برسانیم.
فاضل با بیان اینکه این پروژه هشت درصد پیشرفت داشته، افزود: بیمارستان 320 تختخوابی شصت کلا گرگان دارای کمیسیون ماده 23 است که می توانیم به دنبال افزایش تخت باشیم چراکه گرفتن کمسیون ماده 23 خود به تنهایی نیازمند به دو سال وقت است.
وی نیروی انسانی را یک مسئله بسیار مهم دانست و اظهارداشت: در حال حاضر در برخی از رشته ها فوق تخصص نداریم.
رئیس دانشگاه گلستان تصریح کرد: با توجه به کمبودهای که در استان موجود است و باید تدابیری برای آن اندیشیده شود ما در استان ادعای گل و بلبلی نداریم.
نظر شما