به گزارش خبرگزاری شبستان، حسن قدمی، سرپرست سازمان مدیریت بحران کشور، امروز در همایش حوادث طبیعی کشور و راهکارهای کاهش خطرپذیری پیرامون ساخت و ساز در سواحل کشور اظهار داشت: برای مقابله با حوادث طبیعی باید به مسائل پیشگیرانه عمل کرد.
وی در خصوص اقدامات پیشگیرانه صورت گرفته برای مقابله با زلزله در روستاها خاطرنشان کرد: در گذشته زلزلههایی با 3 و 5 ریشتر در روستاها موجب تلفات و خسارات زیادی میشد، ولی امروز با اقدامات پیشگیرانهای که صورت گرفته زلزله 5 ریشتری هیچ گونه تلفات و خساراتی ندارد.
قدمی با اشاره به اینکه به دنبال آن هستیم که با استانهای ساحلی کشور کنفرانسهایی درباره سونامی برگزار شود، خاطرنشان کرد: با مؤسسه اقیانوس شناسی درباره مخاطرات دریایی برنامهها و طرحهایی را در پیش داریم.
قدمی یادآور شد: در هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی در بوستان ولایت به مدت یک هفته تجهیزات خریداری شده مدیریت بحران مانند بیمارستانهای صحرایی و چادرهای اسکان اضطراری به نمایش گذاشته میشود.
سرپرست سازمان مدیریت بحران کشور پیرامون هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی اظهار کرد: بعد از زلزله مکزیک در دهه 90 سازمان ملل روزی را به نام کاهش اثرات بلایای طبیعی نامگذاری کرد که بر این اساس در کشور ایران این روز به یک هفته تبدیل شده است و از 17 تا 25 مهر برنامههایی در این خصوص داریم.
وی با اشاره به خریداری یکصد میلیارد تومان تجهیزات و امکانات برای مقابله با بحران در کشور، در خصوص وقوع زلزله در تهران و آمادگی مدیریت بحران اظهار کرد: تجهیزات لازم خریداری شده و استانهای معین نیز مشخص شدهاند و سال گذشته یکصد میلیارد تومان برای تجهیز و خرید امکانات مدیریت بحران اختصاص داده شد که تاکنون اکثر اقلام مورد نیاز خریداری شده است.
پایان پیام/
نظر شما