احیای طرحی فراموش شده با تشکیل 93 هزار کتابخانه کلاسی در مدارس ابتدایی

حاجی‌بابایی از تشکیل 93 هزار کتابخانه کلاسی در مدارس ابتدایی خبر داد و گفت: کتابخانه‌های کلاسی طرح موفقی است که اوایل انقلاب نیز در مدارس کشور اجرا می‌شد اما که کم‌کم به دست فراموشی سپرده شده است.

وزیر آموزش و پرورش، با یادآوری برنامه این وزارتخانه تحت عنوان راه‌اندازی کتابخانه‌های کلاسی برای 280 هزار کلاس در مدارس ابتدایی که از سال گذشته آغاز شده به خبرنگار شبستان گفت: تا امروز 93 هزار کلاس توانسته‌اند از کتابخانه‌های کلاسی که هر کدام بین 100 تا 200 جلد کتاب دارند، برخوردار شوند.

 

حمیدرضا حاجی‌بابایی بر ضرورت آشنایی دانش‌آموزان از مقطع ابتدایی با کتابخوانی و کتابداری تأکید کرد و ادامه داد: باید سعی کنیم در سراسر کشور دانش‌آموزان را هم با کتاب‌های غیر درسی و هم با کتابداری آشنا کنیم به طوری که یک دانش‌آموز در پایان دوره ابتدایی صدها کتاب مطالعه کرده باشد.

 

او با بیان اینکه دانش‌آموزی که اهل تفکر، اندیشه، نوآوری و خلاقیت باشد می‌تواند موفق باشد، تصریح کرد: نوآوری و خلاقیت در کتاب‌های درسی وجود دارد اما تربیت دانش‌آموزانی که اهل پی‌گیری و پژوهش باشند از طریق آشنایی آنان با کتاب‌های غیردرسی ممکن است.

 

وزیر آموزش و پرورش از همکاری سازمان بسیج دانش‌آموزی در این طرح خبر داد و افزود: برنامه ما این است که 280 هزار معلم ابتدایی همه کتابدار باشند و دانش‌آموزان را با کتابخوانی و کتابداری آشنا کنند، ضمن اینکه مربی پرورشی این امور را مدیریت خواهد کرد.

 

به گفته حاجی‌بابایی کتابخانه‌های کلاسی طرح موفقی است که اوایل انقلاب هم در مدارس کشور اجرا می‌شده که کم‌کم به دست فراموشی سپرده شده است.

 

او دلیل ناکامی این طرح را در آن دوره این طور عنوان کرد: در آن زمان می‌خواستیم با دو سه هزار کتابدار 70 تا 80 هزار مدرسه را اداره کنیم که میسر نبود، ضمن اینکه دانش‌آموزان در این طرح دخیل نبودند.

 

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه با تعطیلی مدارس در روزهای پنج‌شنبه‌ها زما‌ن‌ها بهتر و بیشتر می‌شود، خبر داد: به رغم تعطیلی مدارس در روزهای پنج‌شنبه زنگ کتاب در همه مدارس برگزار می‌شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 66216

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha