به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از گاردین،«آنگ سان سوچی»،رهبر کنونی میانمار و برنده جایزه صلح نوبل که به دلیل سکوتش در برابر سرکوب مسلمانان روهینگیا مورد انتقاد جامعه بین الملل قرار گرفته و وجهه خود را خدشه دار شده می بیند،می خواهد با تشکیل یک آژانس مدنی در میانمار با هدف ارائه کمک و اسکان مجدد مهاجران روهینگیایی وجهه خود را بازگرداند.
سوچی اعلام کرد که طرح هایی برای تشکیل یک آژانس امدارسانی داخلی با کمک های خارجی به منظور کمک به مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین در دستور کار خود دارد.
یکی از مشاوران نزدیک سوچی در اینباره گفت:طرح تشکیل سازمان پیشنهادی رهبر میانمار بخشی از تلاش برای نشان دادن این است که دولت مدنی به رهبری او به جای ارتش میانمار می تواند کمک های انسانی،اسکان دوباره مهاجران روهینگیایی و بهبود اقتصادی را به انجام برساند.
«آنگ سان سو چی» به دلیل ناتوانی در محکوم کردن سرکوب های ظالمانه علیه مسلمانان روهینگیا از سوی جامعه بین الملل به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است.
مشاور سوچی مدعی است که رهبر میانمار به شدت تحت تاثیر بحران به وجود آمده در کشورش قرار گرفته است و تصمیم جدی برای حل این بحران دارد اما باید مراقب باشد تا شرایط از این که هست بدتر نشود.
وی افزود:بحران مسلمانان روهینگیا اهمیت زیادی برای خانم سوچی دارد و واقعا می خواهد این بحران را حل کند،مسئله ای که تا کنون برای او روشن نبود این بود که چگونه می تواند از عهده این کار بر بیاید و قدرت لازم را به دولت مدنی بدهد.
نظر شما