نظارت دامپزشکی بر ۷۵ میلیون راس دام در کشور/ مردم در خرید محصولات دامی دقت کنند

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر مراقبت مردم در مصرف محصولات دامی و لبی، گفت: مردم دقت کنند که حتما محصولات خود را از مراکزی خریداری کنند که مورد تایید دامپزشکی است و از خوردن شیرخام نیز خودداری کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، دکتر علیرضا رفیعی پور امروز(20مهر) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با بیان اینکه دامپزشکی برای مراقبت و نظارت بر بیش از 75 میلیون راس دام تلاش می کند، اظهار داشت: همچنین این سازمان بر جمعیت یک میلیارد و 100 میلیون طیور کشور نظارت دارد.

 

وی با بیان اینکه بیش از 7.1 میلیون کلنی زنبور عسل، 6890 مرکز پرورش آبزیان، 820 هزار تن گوشت قرمز، 2 میلیون تن گوشت مرغ، 940 هزار تن تخم مرغ، 400 هزار تن انواع آبزیان، 81 هزار تن زنبور عسل و 9 و 6 دهم میلیون تن شیر خام تحت نظارت دامپزشکی در کشور تولید می شود، گفت: سرمایه دامی کشور در حال حاضر حدود 135 هزار میلیارد تومان است که در این زمینه رتبه دوم را بعد از نفت در اختیار داریم.

 

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه باید در حوزه غذایی کشور خودکفا باشد، گفت: امنیت و سلامت غذایی کشور در گرو تولید محصولات غذایی و دامی داخل کشور است.

 

پرورش شتر و بز در خراسان جنوبی اشتغال پایداری بدنبال دارد

رفیعی پور با اشاره به تهدیدات دشمنان در حوزه بیوتروریسم، اظهارداشت: اگر در حوزه تولید غذایی به خودکفایی برسیم؛ علاوه بر تامین امنیت غذایی، اشتغال، اقتصاد ملی و بهداشت عمومی را هم تامین کرده ایم.

 

وی با اشاره به اینکه دولت با خرید بز و شتر و در اختیار گذاشتن مردم، اشتغال خوبی را در این منطقه ایجاد کند، گفت: پرورش شتر به تنهایی می تواند اشتغال زیادی را در پی داشته باشد و باعث راه اندازی کارخانه بسته بندی شیرخشک و گوشت شتر شود.

 

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه 95 درصد بیماریهای واگیر توسط بیماری های دام و یا انسان منتقل می شود، تاکید کرد: پاکترین محصولات دامی و بیش از 25 درصد پروتئین حیوانی ما تو روستائیان و عشایر تولید می شود.

 

رفیعی پور با اشاره به اینکه از خراسان جنوبی به عنوان یک الگو در حوزه پیشگیری از ورود بیماریهای مشترک بین انسان و دام وجلوگیری از بروز این بیماری می توان در کشور استفاده کرد، افزود: تلاش خواهد شد تا برخی مشکلاتی که این استان در حوزه دامپزشکی دارد با کمک استانداری حل شود.

 

آزمایشگاه تخصصی خراسان جنوبی بزودی تکمیل می‌شود

وی تکمیل آزمایشگاه تخصصی دامپزشکی را از اولویت ها دانست و گفت: این آزمایشگاه در حال حاضر حدود 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و باید هر چه زودتر به بهره برداری برسد.

 

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه موفقیت ما در خراسان جنوبی در دو حوزه بهداشت و قرنطینه است، اظهارداشت: باید با ساخت مراکز قرنطینه جدید در مرزها اجازه ورود دام آلوده را به کشور ندهیم.

 

رفیعی پور با بیان اینکه در حال حاضر چهار پشت قرنطینه مرزی و بین استانی در خراسان جنوبی فعال است، افزود: تلاش خواهد شد که این پست ها به هشت مورد افزایش پیدا کند تا دام آلوده به هیچ وجه وارد کشور نشود.

 

وی تعداد کارکنان دامپزشکی در کل کشور را 36 هزار نفر عنوان کرد و گفت: این تعداد در دو بخش خصوصی و دولتی حوزه دامپزشکی مشغول به کار هستند که از این تعداد 315 نفر در خراسان جنوبی فعالیت می کنند.

 

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر مراقبت مردم در مصرف محصولات دامی و لبی، گفت: مردم دقت کنند که حتما محصولات خود را از مراکزی خریداری کنند که مورد تایید دامپزشکی است و از خوردن شیرخام نیز خودداری کنند.

 

 

 

 

کد خبر 661859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha