به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان جنوبی امروز (۲۰ مهر) در بازدید از تولیدات فرش مددجویان تحت حمایت استان، فعالیت های بافندگان تحت حمایت را تشریح کرد.
سیدرضا حسینی با بیان اینکه استعدادسنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح های قالی بافی است، گفت: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد های مربوطه معرفی می شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط کمیته امداد طرح راه اندازی می شود.
ویبا اشاره به اینکه حمایت از هنر قالی بافی یکی از سیاست های اصلی کمیته امداد، ایجاد مشاغل کوچک و خانگی مددجویان است، گفت: مددجویان تحت حمایت از ابتدای سال جاری 670 تخته فرش به متراژ ۲ هزار و 606 متر مربع و به ارزش یک میلیارد و 396 میلیون تومان تولید کردند که نقش موثری در اقتصاد خانوارهای تحت حمایت داشته است.
وی افزود: هم اکنون ۱۴ کارگاه تجمیعی قالی بافی در سطح استان فعال است که شرایط را برای ایجاد اشتغال مددجویان تحت حمایت فراهم کرده است و بیشتر فرش های تولید شده، در طرح های ریزماهی، لچک ترنج، خشتی، بوته جقه و نائین بوده است.
معاون اشتغال و خودکفایی خراسان جنوبی گفت: نظارت،آموزش و هدایت فرش بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان این نهاد انجام می شود و بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و سرپرست خانوار تشکیل می دهند.
نظر شما