پرتوهای منتشر شده از آنتن‌های تلفن همراه در مناطق مسکونی ناچیز است

رئیس مرکز سلامت محیط و کار گفت: شدت پرتوهای منتشر شده از آنتن‌های تلفن همراه در مناطق مسکونی و اماکن عمومی بسیار کم است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، کاظم ندافی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار گفت: شدت پرتوهای منتشر شده از آنتن‌های تلفن همراه در مناطق مسکونی و اماکن عمومی بسیار کم است.

 

وی اظهار کرد: آنتن‌های تلفن همراه باید به گونه‌ای در سطح شهرها، روستاها و مناطق مختلف نصب شود که پرتوهای هریک از آن ها، منطقه وسیعی را تحت پوشش قرار دهد. به همین دلیل این آنتن‌ها عموماً روی پشت‌بام‌ها یا روی دکل‌های بلند نصب می‌شوند و امواج این آنتن‌ها در فواصل کم از آنتن، به سطح منازل مسکونی نمی‌رسد.

 

وی افزود: با فاصله گرفتن از آنتن‌ها به علت پخش شدن موج درفضا، شدت پرتو به سرعت کاهش می‌یابد، به گونه‌ای که خانه‌ها و مردم در میدان‌های بسیار ضعیف قرار می‌گیرند.

 

رئیس مرکز سلامت محیط و کار گفت: پرتوهای ناشی از نصب آنتن تلفن همراه روی پشت بام منازل، برای ساکنین آن منزل یا همسایه خطرناک نیست و به علت نصب آنتن در ارتفاع بالا، موج‌های منتشر شده به خانه‌ای که آنتن‌ روی آن نصب شده و خانه‌های مجاور نمی‌رسد.

 

بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت ندافی تأکید کرد: شرایط نصب و بهره‌برداری از آنتن‌های تلفن همراه در ایران به گونه‌ای است که در شرایط فعلی بر مبنای اطلاعات تأیید شده توسط مجامع علمی جهانی، مردم می‌توانند بدون نگرانی از این فناوری سودمند، در برقراری ارتباطات بهره‌مند شوند.

 

وی ادامه داد: مرکز نظام ایمنی هسته‌ای و امور حفاظت در برابر اشعه سازمان انرژی اتمی به طور مستمر بر عملکرد اپراتورهای تلفن همراه نظارت می کند تا اطمینان حاصل شود که همواره شدت میدان‌های الکترومغناطیسی ناشی از نصب آنتن‌های فوق، در محل‌های کار و زندگی مردم با استانداردهای مربوطه مطابقت دارد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 66126

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha