مدیریت اسلامی منجر به ارتقای بهره دهی کیفی در جامعه می شود

فرمانده انتظامی شهرستان رضوانشهر استان گیلان گفت: مدیریت اسلامی، بهره دهی کیفی در جامعه را ارتقا می بخشد.

سرهنگ عباس اسماعیلی، فرمانده انتظامی شهرستان رضوانشهر استان گیلان به خبرنگار شبستان گفت: اخلاق حسنه و گشاده رویی مدیر و یا فرمانده تاثیر به سزایی در ایجاد فضای صمیمیت، تولید انرژی، پتانسیل مضاعف و بهره دهی در یک مجموعه دارد.


گذشت از لغزش ها
وی خاطرنشان کرد: باید از اشتباهات ناچیز و ناخواسته کارکنانی که عملکرد مثبت و خوبی دارند گذشت کرد، چرا که گذشت از لغزش ها، تأثیر بسیار مثبتی بر فعالیت های آینده در جهت ترمیم و جبران لغزش ها دارد.

 

سرهنگ اسماعیلی، اظهار کرد: خداوند تبارک و تعالی در قرآن کریم، در سوره مبارکه نجم آیه 32می فرماید: الذین یجتنبون کبائر الاثم و الفواحش الا اللمم ان ربک واسع المغفره، ((کسانی که از گناهان بزرگ وزشت اجتناب کنند، خداوند از گناهان کوچک وناخواسته آنان در می گذرد، زیرا خداوند آمرزشش وسیع است. ))

 

وی، گذشت از لغزش ها و اشتباهات ناخواسته را از صفات برجسته مدیر یا فرمانده برشمرد و افزود: این امر روح امید و علاقه به کار را در آنان تقویت کرده و از آن پس دستورات فرمانده یا مدیر را با علاقه قلبی به منظور جبران محبت و رفع اشتباه انجام می دهد.

 

نوآوری و خلاقیت در فضای مدیریت اصولی

اسماعیلی، ادامه داد: برجسته شدن این صفت حسنه و نیکو در مدیر و یا فرمانده روح امیدواری تلاش و کوشش خلاقیت نوآوری و از همه مهمتر حاکم شدن ارزش های ناب اسلامی را در مجموعه حاکم کرده و یک مجموعه هدفمند را پایه ریز ی می نماید و بر عکس هرگونه برخورد سخت و نسنجیده در راستای لغزش ها و اشتباهات، حاصلی جز تنفر، رکود کاری، استبداد و خود رأی و دروغ را برای یک مجموعه به ارمغان نمی آورد.

 

دیدگاه علی(ع) در خصوص آداب اسلامی

وی با اشاره به دیدگاه علی(ع)، در خصوص مدیریت اسلامی گفت: امیر المومنین علی(ع) در نامه ای خطاب به مالک اشتر می فرماید: "ای مالک، مهر، محبت و نیکویی را نسبت به رعیت و مردم در خانه دل خویش زنده بدار ودرباره آنان همانند درنده ای خطرناک که خوردن آنها را غنیمت شمارد مباش، زیرا ملتی که باید مدیرشان باشی دو دسته اند، یا برادر دینی تو هستند و یا چون تو انسانند."


اسماعیلی با اشاره به آداب مدیریت اسلامی، افزود: ایجاد فرصت مجدد برای جبران اشتباهات و لغزش های ناخواسته، ایجاد انگیزه در جهت فعالیت مجدد و ایجاد امید و تلاش مضاعف در کارکنان، از رویکرد این نوع مدیریت است.

 

وی افزود: تلاش در جهت زدودن استرس و نگرانی به خاطر لغزش و اشتباهات ناخواسته و ایجاد امنیت روانی افراد، آراسته شدن به آداب و رفتارهای خداپسندانه مدیر یا فرمانده جرأت و جسارت سایر افراد در بیان اشتباهات و لغزش های ناخواسته و تلاش در جهت جبران اشتباهات نیز باید در اولویت قرار گیرد.

 

اسماعیلی با بیان اینکه رعایت آداب مدیریت اسلامی، منجر به جلوگیری از رکورد کاری و ارتقا بهره دهی خدمتی می شود، تصریح کرد: پرهیز از پرداختن به مسائل ریز و حاشیه ای و برنامه ریزی در جهت اصول و ارزش های اساسی، توجه به دستورات الهی (قرآن کریم) موثر است چرا که پیامبر اسلام به عنوان یکی از دو ثقل پس از خود به آن تأکید فرموده اند.

 

پایان پیام/

کد خبر 66123

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha