به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی در دیدار با کارن کاراپتیان نخست وزیر ارمنستان، اظهار داشت: زمینه های سرمایه گذاری در ایران و ارمنستان فراهم است و باید با شناخت صحیح از نیازهای دو کشور، بر رونق روابط تجاری افزود.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت صنعت توریسم، تصریح کرد: سیاستی که درخصوص حذف روادید گرفته شد در توسعه صنعت گردشگری خیلی موثر بود و روی سایر مسایل مانند تبادل محصولات کشاورزی، صنعتی و مبحث ترانزیت هم می شود با فراهم آوردن تسهیلات، به این بخشها رونق بخشید.
رییس قوه مقننه در ادامه تنها راهکار مفید و مثمر ثمر درخصوص مسئله قره باغ را گفتگو و مذاکرات مسالمت آمیز دانست.
نخست وزیر ارمنستان: از موضع متوازن ایران در مناقشه قره باغ سپاسگزاریم/ بهدنبال بازگشایی منطقهای آزاد در نزدیکی مرز ایران هستیم
همچنین در این دیدار نخست وزیر ارمنستان ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران، گفت: من درهمه جا گفته ام که روابط میان ارمنستان و ایران بسیار دوستانه است و روابط پارلمانی و سیاسی ما در سطح بسیار خوبی قرار دارد و تلاش خواهیم کرد که در حوزه اقتصادی هم از ظرفیت های دو کشور به خوبی استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: ما تصمیم داریم با نگاهی تازه، شکل جدیدی به روابط خود ببخشیم و یکی از تصمیمات دیدار با دوستان خود در مجلس شورای اسلامی و بحث و تبادل نظر درحوزه های مورد علاقه طرفین است.
کارن کاراپتیان با اشاره به تمایل اروپاییان به سرمایه گذاری در ایران، اظهار داشت: ما به زودی منطقه ای آزاد در نزدیکی مرز ایران بازگشایی خواهیم کرد و از دوستان اوراسیایی و اروپایی برای حضور در این منطقه دعوت کرده ایم و برای آنها این منطقه به دلیل دسترسی نزدیک به ایران اهمیت زیادی داشت و ما هم لزوم رونق این منطقه را حضور تجار ایرانی می دانیم.
وی این منطقه آزاد تجاری را پنجره ای به طرف خارجی ها و دری به طرف ایران برشمرد و تأکید کرد: روسای کمیسیون مشترک دو طرف سهم اصلی در افزایش سطح روابط تجاری دارند و ما تاکید کرده ایم که نظرات طرف ایرانی برای ما اهمیت زیادی دارد و امیدواریم که روسای این کمیسیون ها بتوانند با درک نقطه نظرات یکدیگر به گسترش سطح روابط کمک کنند.
نخست وزیر ارمنستان در ادامه ضمن تشکر از ایران به دلیل موضع متوارنش در مناقشه قره باغ، گفت: مواضع ایران در منطقه همیشه در جهت حفظ امنیت و آرامش بوده است و ما معتقدیم فقط از طریق گفتگوهای مسالمت آمیز می توان این مشکلات را رفع کرد و اصلا به جنگ و درگیری اعتقادی نداریم.
نظر شما