حجتالاسلام عباس خوبرو، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستانهای رودسر و املش در حاشیه نشست تخصصی وقف و روحانیت در اداره اوقاف رودسر برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اعلام کرد: روحانیون نقش ویژهای در ترویج و توسعه فرهنگ وقف بر عهده دارند.
وی افزود: مشوق اصلی بیشتر وقفهایی که امروزه برای ما به یادگار مانده جامعه روحانیت هستند.
خوبرو خاطرنشان کرد: در هر عصری که روحانیت نسبت به وقف توجه داشتهاند مردم نیز خاضعانه وارد عرصه شده و مالی را وقف کردند و این بیانگر نقش اثربخش جامعه روحانیت در این زمینه است.
وی اذعان کرد: با اطلاع رسانی و انجام تبلیغات مناسب و اصولی میتوان فرهنگ وقف را در جامعه نهادینه کرد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستانهای رودسر و املش با اشاره به کارکردهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی سنت حسنه وقف، اظهار داشت: اگر سنت حسنه وقف در جامعه نهادینه شود آسیبهای اجتماعی، فاصه طبقاتی و بیکاری کاهش یافته و زمینه برای فعالیتهای فرهنگی و دینی فراهم تر می شود.
وی تاکید کرد: اگر فرهنگ وقف بخوبی تبیین و نهادینه شود، بسیاری از مشکلات کنونی جامعه و مردم نیز رفع خواهد شد و تحقق این امر نیازمند مشارکت بیشتر جامعه روحانیت است.
خوبرو اعلام کرد: سازمان اوقاف در ایام مختلف تبلیغی مانند تابستان، بهار، محرم و صفر مبلغانی به سراسر کشور اعزام می کند تا علاوه بر اجرای کار ویژههای سازمان اوقاف، مبلغ سنت حسنه وقف نیز باشند.
وی ادامه داد: در ایام ماه محرم و برگزاری کار ویژه بصیرت عاشورایی در بقاع متبرکه و مساجد، فرصت خوبی برای ترویج سنت حسنه وقف است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستانهای رودسر و املش اظهار کرد: وقف در راه خدا و به منظور رفع نیاز نیازمندان معاملهای بسیار ارزشمندست و سنت حسنه وقف صدقه جاریهای است که هیچ زمانی از بین نرفته و اثرات و برکات آن هم برای مردم و واقف تا همیشه ماندگار خواهد بود.
حجت الاسلام خوبرو خاطرنشان ساخت: وقف در آموزههای اهل بیت (علیه السلام) جایگاه و ارزش والایی داشته به نحوی که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم)، حضرت علی ( علیه السلام) و دیگر ائمه معصومین خود از جمله اولین واقفان صدر اسلام و مبلغان این سنت حسنه به شمار میروند .
نظر شما