حجت الاسلام سیدعلی حسینی پور مدیر حوزه های علمیه استان مرکزی و امام جمعه موقت اراک به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک در خصوص وحدت رویه در عملکرد خانواده و آموزش و پرورش گفت: خانواده، خانه و مسجد سه ضلع یک مثلث تربیتی فرزندان هستند که متولیان امر آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت و مبلغان دینی به ویژه دستاندرکاران امور کودکان و نوجوانان باید به آن توجه داشته باشند.
مدیر حوزه های علمیه استان مرکزی تربیت نسل انقلابی را در گرو مدرسین متفکر و دینی و با بصیرت دانست و در تعریف فرد انقلابی افزود: انقلابی کسی است که ایمان و علم دارد، اهل عمل است و آن را نشر می دهد.
وی با بیان اینکه اگر بگوییم در امر تربیتی مسجد آغاز، میان و آخر خانه و خانواده است سخن به گزافه نگفته ایم، افزود: کودکان را از دوران شیرخوارگی هم می توان به مسجد برد و زمان خاصی برای حضور در این مکان مقدس لحاظ نشده است.
حجت الاسلام حسینی پور اظهار کرد: هماهنگی بین خانه و مدرسه امری است که به رشد شخصیت فرد از لحاظ دینی و اجتماعی کمک شایانی می کند اگر دانش اموز در خانه یک چیز بشنود و در مدرسه چیز دیگری را به او آموزش دهند قطعا این فرد دچار تناقض در تصمیم گیری خواهد شد و اهداف تربیتی نه تنها یکدیگر را تکمیل و تقویت نمی کنند بلکه می تواند در تعارض و تقابل با یکدیگر قرار گیرند.
امام جمعه موقت اراک تصریح کرد:اثربخشی اهداف آموزشی و تربیتی در گرو هماهنگی بین دو مجموعه خانواده و مدرسه است و در صورت وجود تعارض بین این دو نهاد هر چند ممکن است پیشرفتی هم حاصل شود ولی این پیشرفت اثرگذار و ماندگار نخواهد بود.
مدیر حوزه های علمیه استان مرکزی با بیان اینکه همسویی در تعلیم و تربیت از ضروریترین نکات در بحث انجمن اولیاء و مربیان است ادامه داد: گاهی خانواده ها از مهمترین نیازهای دوره رشد فرزندان خویش بی توجه می مانند ولی به محض مشاهده رفتار نابهنجار در فرزندان خود، مدرسه و معلم را مقصر می پندارند که این طرز دیدگاه به کلی اشتباه است زیرا همانطور که خانواده مسئول تامین معیشت فرزندان است باید به وجه تربیتی او هم دقت نظر داشته باشد.
حجت الاسلام حسینی پور تعامل اولیا و مربیان را سبب افزایش خلاقیت و نوآوری و شناخت بهتر استعدادها دانست و افزود: همسویی خانه و مدرسه برای تحقق اثر بخش اهداف تربیتی در اقدام ها، برنامه ها و نوع تعامل ضرورت دارد.
نظر شما