عبدالرسول مختار نژاد، مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات فارس با اعلام این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: امروز توفیق داریم سه درب دیگه برای حرم حضرت امیرالمومنین علی (ع) بسازیم که درب های در حافظیه، سعدیه و بنا داریم تا پایان سال جاری درب های مورد نظر را به اتمام برسانیم و به نجف اشرف ارسال کنیم.
وی با اشاره به اینکه مردم فارس و شیراز همواره پیرو اهل بیت (ع) بوده و هستند، یادآور شد: بانی درب دوم حرم حضرت علی (ع) مردم شهرهای استهبان و بوانات هستند و درب دیگر هم توسط کارکنان علوم پزشکی با یک میلیارد و 500 میلیون ریال تامین هزینه شده است و پس از اتمام کار به حرم حضرت علی (ع) ارسال می شود.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات فارس با تاکید بر اینکه هنرمندان شیرازی در مسجد وکیل در حال ساخت ضریح مطهر حضرت مسلم بن عقیل (ع) هستند و در این کارگاه مضجع های شریف امام موسی کاظم و امام جواد (ع) نیز ساخته می شود، یادآور شد: هنرمندان شیرازی مدتی است که مشغول نصب خشت طلا بر روی گنبد امامین عسکریین (ع) هستند که هشت کیلو گرم از این طلا توسط مردم فارس تامین شد.
مختار نژاد با اشاره به اینکه آیینه کاران برجسته این شهرستان نیز در حال آیینه کاری صحن و سرای حرم مطهر در سامرا هستند، خاطر نشان کرد: بیش از 15 نفر از متخصصان در کربلای معلی مشغول احداث گلخانه یک هزار متر مربعی برای حرمین امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) هستند که این گلخانه توسط مردم فارس تامین هزینه شده است.
وی از انجام بیش از 50 پروژه توسط هنرمندان استان فارس در رابطه با بازسازی عتبات عالیات خبر داد و گفت: در مجموع مردم استان فارس بیش از چهار کیلوگرم طلای ناب جهت حرم حضرت عباس (ع) ارسال کردند.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات در فارس اضافه کرد: متبرک ترین پروژه ای که توسط هنرمندان شیرازی در یک ماه آینده انجام خواهد شد، مربوط می شود به پنجره سرداب مقدس امام زمان (عج) که بعد از 860 سال وارد شیراز می شود تا اساتید درودگر شیراز این پنجره را مرمت کنند.
مختار نژاد با اشاره به درب حرم حضرت علی (ع) که در شیراز رونمایی شد، تاکید کرد: بعد از 250 سال شیرازی ها این افتخار را داشتند در ساخت درب حرم حضرت علی (ع) شریک باشند و پنجمین درب حرم مطهر را که ساخت شیراز باشد بسازند، چرا که پیشینه چهار درب قبلی که توسط شیرازی ها ساخته شد به 250 سال پیش باز می گردد.
وی اضافه کرد: این درب به مدت 10 ماه با روزی 10 ساعت کار مفید توسط هشت نفر از استادان رشته های درودگری، معرق کاری، دوات گری و قلم زنی که همگی از شیراز بودند، ساخته شد که می توان آن را افتخاری برای جامعه هنری فارس و شیراز دانست چرا که نهایت هنر شیراز در آن به کار رفته است.
مختار نژاد با تاکید بر اینکه زمان نصب این درب توسط تولیت حرم حضرت علی (ع) معیین می شود، خاطرنشان کرد: این درب با چهار متر مکعب چوب ساج برمه ای، 48 کیلوگرم مس، 41 کیلو گرم نقره و 400 گرم طلای خالص 24 عیار ساخته شده است که از گراش فارس با هواپیما چهارشنبه 30 شهریور سال جاری به بغداد ارسال می شود و از آن به نجف اشرف منتقل می شود.
پایان پیام/
نظر شما