لزوم شناسایی ظرفیت کانون های مساجد جهت بالفعل شدن توانمندی فعالان مسجدی

خبرگزاری شبستان:یک پژوهشگر فعال در حوزه آسیب های اجتماعی با توجه به ارتباط مستقیم مردم با کانون های فرهنگی و هنری مساجد، خواستار شناسایی ظرفیت این پایگاه های دینی جهت بالفعل شدند توانمندی های فعالان مسجدی برای کاهش آسیب های اجتماعی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، دکترهاتف ثمربخش، مشاور و پژوهشگر فعال در حوزه آسیب های اجتماعی امروز(12مهر) در جمع هسته های پژوهشی مساجد استان از سری برنامه های بزرگداشت 19مهرسالروز بیانات تاریخی مقام معظم رهبری( دامت برکاته) پیرامون کانون های فرهنگی و هنری در خراسان شمالی، با بیان اینکه پتانسیل های خوبی در مساجد وجود دارند که بر اساس توانایی ها باید بالفعل درآیند، برلزوم شناسایی وضعیت و ظرفیت کانون ها جهت بهره گیری از این توانمندی ها تاکید کرد.

وی افزود: اقشار مختلف با گروه های سنی و برخورداری از توانمندی های متفاوت در مساجد حاضر می شوند که به جهت عدم ارائه آموزش های لازم بدرستی بکارگیری نمی شوند.

 

ثمربخش از دین گریزی و مسجد گریزی بعنوان آسیب اجتماعی یاد کرد و اظهار داشت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد در ابتدا باید به خوبی، سطح بندی شوند و با توجه به پتانسیل های خوب در این مراکز، آموزش های لازم برای اعضای آنها، صورت گیرد تا وضعیت آسیب های اجتماعی از وضعیت بحران خارج شود.

 

وی با تاکید براینکه برنامه ریزی برای شناسایی توانمندی های علمی، پژوهشی، اجتماعی و فرهنگی کانون های مساجد، جهت کاهش آسیب های اجتماعی ضرورت دارد، گفت: کانون های مساجد بیشتر با مردم در ارتباط هستند و اگر پای کاربیایند قطعا آسیب های اجتماعی کمتری را شاهد خواهیم بود.

 

ثمربخش به سفر اخیر خویش به استان آذربایجان شرقی و مشاهداتش از کانون های فرهنگی هنری مساجد این استان اشاره کرد و افزود: کانون های مساجد مازندران در مقایسه با کانون های مساجد آذربایجان شرقی، از اوضاع مطلوبتری برخوردارند و می طلبد پیشرو بودن مازندران در حوزه های هنری، علمی، فرهنگی و... بصورت الگو و نمونه برای سایر استان ها تبیین شود.  

 

به گزارش شبستان، علیرضا مومنی خنکدار کارشناس آموزش و پژوهش کانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران در این نشست نکاتی پیرامون طرح احیای نهضت مطالعه و انس با کتاب در هسته های پژوهشی استان و اجرای نهضت نهج البلاغه خوانی براساس دفترچه مطالعاتی و کتاب شریف نهج البلاغه امیرالمومنین(علیه السلام) ترجمه مرحوم حجت الاسلام محمد دشتی بعنوان منبع «طرح نهضت فراگیر نهج البلاغه خوانی» و کتاب های محمدمثل گل بود«آموزش سبک زندگی پیامبر(صلی الله علیه وآله وسلم) به کودکان»، ملاقات در شب آفتابی، گام های سلوک، نگاهی به زندگی و زمانه ی رهبر مسلمانان آمریکا شهید مالکوم ایکس، نگاهی به زندگی و زمانه ی شهید دکتر مصطفی چمران، نگاهی به زندگی و زمانه ی شهید دکتر سید محمد بهشتی، تغذیه طب ایرانی مطرح نمودند تا مورد استفاده هسته های پژوهشی کانون های مساجد استان قرار گیرد.

کد خبر 659950

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha