سینما پایه گذار آمال، عواطف و نیازهای رو به رشد جامعه است

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با تاکید بر اینکه سینما پایه گذار آمال، عواطف و نیاز های رو به رشد جامعه است، خاطرنشان کرد: سینما موثرترین رسانه در گسترش و بقای فرهنگ و هنر واقعی جامعه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، محمدهادی فخرایی، سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در پیامی با تبریک (21شهریور) مصادف با روز ملی سینما گفت: سینما، هنری است که به دلیل فراگیری جامعه هدف، انسان سازی می کند و مفاهیم و مصادیق انسان محور را می آموزد و همچنان سینما پایه گذار آمال، عواطف، احساسات و نیاز های رو به رشد جامعه است.


وی در ادامه پیام خود با توجه به موثر بودن سینما در بین سایر رسانه ها، افزود: تبیین جایگاه سینما در قدرت ملّی و نقشی که سینما در قدرت ملّی سلبی و ایجابی یک کشور ایفا می کند، می تواند بخش هایی چون فرهنگی، سیاسی، نظامی و اقتصادی را تحت تاثیر قرار دهد و طبیعتاً چون سینما نهادی فرهنگی است قدرت خود را از فرهنگ و هنر دریافت می کند.


فخرایی اظهار داشت: در حال حاضر صنعت سینما در ایران از پشتوانه قوی برخوردار است به طوری که می تواند با تکیه بر قصه های دینی و تاریخی و ادبیات غنی ایرانی ایجاد جذابیت کرده و مخاطبان خود را حفظ و افزایش دهد و در صحنه های بین المللی بدرخشد که با این راهکار سالن های سینما رونق می یابد و مردم با افتخار و تکیه به تاریخ و افتخارات خود با اشتیاق به سینما روی می آورند.


سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در پیام خود به مناسبت روز سینما ادامه داد: فقط در صورتی که مشارکت تماشاگران و مخاطبان و اظهار نظر آنان را مدنظر داشته باشیم در مخاطبان افزایش قابل توجهی ایجاد می شود زیرا معتقدیم نیازسنجی مخاطبان به عنوان یک اصل اساسی در سینما، نباید فراموش شود، چون پرداختن به علایق روز مردم صنعت سینما را رونق می بخشد.


فخرایی افزود: اکنون مسأله اساسی در مسایل فرهنگی، اِعمال قدرت نرم، یعنی تحمیل اراده بر دیگری با صلابت نرم است به گونه­ ای که مخاطب ببیند و بشنود، و اراده­ دیگری را بر خود بپذیرد.


وی تاکید کرد: اما در قدرت ملی جمهوری اسلامی، سینمای نجیب ایرانی، از حیث ارشادگری و رشید سازی مردم، می تواند به اعتلا و رشد جامعه بپردازد که از این حیث سینمای انقلاب اسلامی، ممتاز و متمایز در سطح جهان خواهد بود.


فخرایی اضافه کرد: برای آسیب شناسی سینما و تقویت نقاط قوت و از بین بردن نقاط ضعف در این بخش که عمده جامعه را هدف دارد باید کار کارشناسی مناسب صورت گیرد که این کار در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خال انجام بوده و هست.


این مقام فرهنگی در ادامه این پیام سینمای ایران را یکی از عوامل و عناصر اصلی «رشید» سازی مردم و «رشد» جامعه و «رشادت» ملّی دانست و خاطرنشان کرد: قطعا این سینما در ایران یک نیاز ملی است.


بنا به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، فخرایی در پایان پیام خود به مناسبت روز ملی سینما از تمامی اهالی سینما به ویژه هنرمندان عرصه فیلم و سینما دعوت کرد با حضور هنرمندانه خود در مراسم روز ملی سینما این رویداد ارزشمند را با شکوه و رونق هر ساله برگزار کنند.


شایان ذکر است، مراسم روز ملی سینما پنجشنبه (24 شهریور) همراه با معرفی برگزیدگان سینمای استان فارس در مجموعه فرهنگی هنری حافظ شیراز برگزار می شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 65995

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha