به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولیفقیه در استان البرز، آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی در جمع کارکنان ستاد فرماندهی انتظامی استان البرز ضمن تسلیت ایام محرم و روز شهادت امام زینالعابدین (علیهالسلام)، بیان داشت: کربلا و جریان عاشورا، نمایشدهندهی مجموعهای بینظیر از خوبیها و مکارم اخلاقی است.
آیتالله سید محمدمهدی حسینی همدانی اظهار داشت: پس از رحلت رسول مکرم اسلام (صلیالله علیه و آله و سلم)، جریانی برای مقابله با نبوت آغاز گردید و تلاش کرد تا ادامهی آن، یعنی امامت را نیز از میان بردارد و تا جایی پیش رفت که اقدام به حذف فیزیکی امامان جامعه نمود.
وی تصریح کرد: در زمان سردمداری شعار “حسبنا کتاب الله” و شارب الخمر بودن و بوزینه بازی خلیفهی مسلمین، تنها کسی که میتوانست جامعه را به حرکت و قیام وادارد، نوهی پیامبر بود و اگر او نیز سکوت میکرد یا حذف میشد، قاعدتاً دشمنان باید به تمام اهداف خود میرسیدند.
امامجمعه کرج خاطرنشان ساخت: زیارت عاشورا، این مسئله را بهدقت و بهصورت عمیق برای ما روشن میکند که چگونه یک حرکت فرهنگی برای نهادینه کردن ظلم در جامعه، سپس یک حرکت سیاسی در راستای تخریب جایگاه امامت و بعدازآن اقدامی نظامی برای از میان برداشتن این بنیان انجام شد.
وی افزود: پس از حسین (علیهالسلام)، وضعیت جامعهی اسلامی، بهقدری لگدکوب و نابود گشت که ام القرای جهان اسلام، یعنی مکه که محل نزول وحی الهی بود، مرکز تربیت و گسترش زنان آوازهخوان بود و برای مرگ یکی از اینها، سه روز عزای عمومی در این شهر اعلام شد.
وی اظهار داشت: امام سجاد (علیهالسلام) در چنین فضایی مسئولیت هدایت و راهبری جامعهی اسلامی، حفظ دین و نشر و توسعهی فرهنگ اهلبیت (علیهمالسلام) را بر عهده گرفت.
آیتالله حسینی همدانی، امام سجاد (ع) را بنیانگذار دانشگاه عظیم اسلامی دانسته و تصریح کرد: امام در قالب دعا و مناجات، به اشاعهی معارف اصیل اسلامی پرداختند و از این طریق به تربیت نفوس پرداختند تا زمینه برای فعالیتهای بعدی امام باقر و امام صادق (علیهمالسلام) فراهم گردد.
نماینده ولیفقیه در استان البرز در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به جلوههای گسترده سبک زندگی اسلامی در جریان عاشورا، بیان داشت: درس وفا و وفاداری یاران امام (علیهالسلام) به عهد و پیمان خود، یکی از بارزترین وجوه عاشوراست که در روایات نیز نشانهی صداقت، ایمان، مردانگی و عزت دانسته شده است.
وی با بیان گستردگی دایرهی وفا، تصریح کرد: گاهی انسان با خدا پیمانی میبندد و گاهی با خود، دوستان یا حتی با دشمنان عهدی میگذارد که در تمام این موارد، وفای به عهد، واجب است.
آیتالله حسینی همدانی گفت: قرآن وفاداران به عهد و پیمان را ستوده و ناقضان عهد را شدیداً نکوهیده است و حتی وفای به عهد را نشانهی ایمان فرد دانسته است.
وی گفت: عاشورا پر از جلوههای وفای به عهد در جبهه حق و جلوههای بیوفایی در صف کوفیان دعوتکننده از امام (علیهالسلام) در نامههایشان به ایشان و حمایت از فرستادگان امام (علیهالسلام) چون مسلم بن عقیل و قیس بن مسهّر است.
پیرو حسین (علیهالسلام) باید در عمل نیز پیروی خود را به اثبات برساند که “وفاداری” یکی از جلوههای بارز آن است و در مسائلی چون مشاغل شما که جهات اجتماعی دارد، نمود بیشتری نیز دارد و حتی رهبر انقلاب نیز، خدمت شما را “آبروی نظام اسلامی” دانست که باید روی این موضوع بیشتر توجه داشت.
نظر شما