گریه بر حسین(ع) منجر به رشد عقل می شود/چگونه خدا ما را به‌ واسطۀ امام‌حسین(ع) اکرام کرده است؟

خبرگزاری شبستان: استاد اخلاق حوزه علمیه اصفهان اظهارداشت: باب‌الحسین(ع) باب‌الحجت است و از این در می‌توانیم به‌راحتی به امام ‌زمان(ع) نزدیک شویم، کسانی‌که کربلا می‌روند، قوی‌ترین اعمال صالحه را می‌توانند انجام دهند و فدایی‌ دین شدن را آنجا یاد گیرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی، امام جمعه موقت اصفهان در جمع سوگواران حسینی با اشاره به اینکه خدا ما را به‌واسطۀ امام‌حسین(ع) اکرام کرده است، گفت: یکی از اکرام‌هایی که خدا به ما کرده است، تربت امام‌حسین (ع) است که در آن شفا قرار داده است و الان در بیماری‌های سخت، البته اگر تقدیر قطعی الهی نباشد، با تربت، بلافاصله تأثیر شفا را در آن می‌بینید و عجیب شفا می‌دهد، این اکرامی است که خدا به‌واسطۀ کربلا و قیام اباعبدالله‌الحسین(ع) به ما کرده است.

 

نماینده مردم استان اصفهان در مجلس خبرگان رهبری افزود: دعایی در تحت قُبۀ آن حضرت، بلافاصله مستجاب می‌شود و ردخور ندارد؛ حتی کسانی‌که آنجا رفتند و دعایی را فراموش کردند که بگویند و بازگشتند، آن دعا باز در حقشان مستجاب شد؛ ولو دعای نگفته!

 

وی ادامه داد: مثل بچه‌ای است که می‌خواهد مسافرت برود، یادش می‌رود که یک چیزی را در ساکش بگذارد؛ اما مادرش وقتی ساکش را نگاه می‌کند، می‌بیند بچه‌اش فلان‌چیز را برنداشته، مخفیانه می‌گذارد در ساکش و او را روانۀ سفر می‌کند.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه اصفهان اظهار داشت: سومین اکرامی که خدا به‌واسطۀ شهادت ایشان به ما کرده، شفاعت آن بزرگوار است که مرتب ما از خدای متعال تقاضا می‌کنیم که مشمول شفاعت آن بزرگوار بشویم.

 

وی با بیان اینکه یکی از درب‌های بهشت، باب ‌الحسین(ع) است تصریح کرد:  می‌گویند آن باب، خیلی وسیع است، برای ورودش هم زیاد گرفتاری ندارد؛ درحالی‌که در درب‌های دیگر، دقت بیشتری روی اعمال می‌شود و افراد، با دقت وارد می‌شوند؛ اما باب‌ الحسین(ع) این‌چنین نیست.

 

آیت الله مهدوی تاکید کرد: یکی دیگر از کرامت‌هایی که خداوند به‌خاطر کربلا نصیب ما کرده است، گریه برای امام‌حسین(ع) است.

 

وی با اشاره به اینکه این گریه گناهان را ذوب می‌کند، گفت: گریه علاوه‌بر اینکه گناهان را ذوب می‌کند، نفس را در وجود انسان می‌کُشد و عقل را تقویت می‌کند؛ لذا معمولاً کسانی‌که گریۀ خالصانه برای امام‌حسین(ع) می‌کنند، بعد از گریه عقل شان چند برابر رشد می‌کند.

 

وی گفت: کسانی‌که گریۀ خالصانه برای امام‌حسین(ع) می‌کنند تصمیمات درستی می‌گیرند و گاهی اراده‌هایی می‌کنند، گرچه بعد از جلسه که بیرون می‌روند و باز آهسته‌آهسته که در دنیا فرومی‌روند، دوباره نفسشان مقداری تقویت می‌شود و ممکن است نتوانند به آن تصمیم استمرار بدهند؛ اما اگر افراد بتوانند، آن تصمیمی که داخل جلسه بعد از گریه گرفتند، مستمرش بکنند، همان تعبیر روایت محقق می‌شود که می‌گوید: «روی آب می‌توانید راه بروید و با ملائکه می‌توانید مصافحه بکنید.»

 

امام جمعه موقت اصفهان اظهار داشت: از دیگر کرامت‌هایی که خدای متعال توسط امام‌حسین(ع) به ما کرده، تقرب به پروردگار است و در حدیث دارد کسی‌که به زیارت امام‌حسین(ع) می‌رود، مثل این است که خدا را در عرش زیارت کرده است.

 

آیت الله مهدوی ابراز داشت: مگر امام‌حسین(ع) ثارالله نیستند! خون خدا هستند؛ پس کسی‌که به زیارت خون خدا می‌رود، درواقع مثل این است که به زیارت خود خدا رفته است و همان‌طوری‌که تقرب به خدای متعال در اثر زیارت کربلا خیلی آسان محقق می‌شود، امروزه تقرب به حضرت ولیّ‌عصر(ع)، ازطریق زیارت کربلا، هم برای همۀ مشتاقان امام‌زمان(عج) همین‌طور است.

 

وی تاکید کرد: بدانید باب‌الحسین(ع) باب‌الحجة است و از این در می‌توانید به‌راحتی به امام ‌زمان(س) نزدیک بشوید، امام‌زمان(ع) جدشان را خیلی دوست دارند و به‌خاطر آن علاقه‌ای که شدیداً به جدشان دارند، به زائرین جدشان هم خیلی علاقه دارند.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه اصفهان اظهار داشت: یکی دیگر از کرامت‌هایی که ما بازهم از کربلا داریم، تقویت ایمان است. کسانی‌که کربلا می‌روند، قوی‌ترین اعمال صالحه را می‌توانند انجام بدهند، اصلاً افراد، فدایی‌ دین شدن را از کربلا یاد می‌گیرند؛ گناهان درشت را می‌توانند ترک بکنند و گناهانی که خیلی بزرگ است، افراد با عشق امام‌حسین(ع) می‌توانند آن گناهان بزرگ را هم ترک بکنند؛ لذا همه‌چیز در کربلاست.

 

وی افزود: این است که می‌بینید دورۀ سال مدام می‌گویند سعی کنید در اوقات خاص مثلاً  ۲۷ رجب، نیمۀ شعبان، ماه رمضان، شب‌های قدر، شب عید فطر و... بروید کربلا؛ به‌خصوص محرم و اربعین، روی اربعین تأکید بیشتری شده است.

 

کد خبر 659614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha