بیان حماسه های قیام امام حسین(ع) از مصادیق احیاء دین است

خبرگزاری شبستان: مدیر شورای عالی حوزه علمیه قم بیان حماسه های قیام امام حسین(ع) را از مصادیق احیاء دین دانست و گفت: طلبه باید احیاگر دین خدا باشد و کار یک طلبه در احیاء دین، یک توفیق الهی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیت الله مرتضی مقتدایی، مدیر شورای عالی حوزه علمیه قم در دهمین سالگرد تاسیس سطح عالی(3) موسسه آموزش عالی فاطمه الزهرا(س) گفت: طلبگی نعمت بزرگ الهی از طرف خداوند و توفیق از طرف اوست، هر نعمتی احتیاج به شکر دارد و شکر نعمت طلبگی جدیت، تلاش مستمر، ادامه دادن تحصیل همراه با دقت، تحقیق و اخلاص می باشد.

 

وی با اشاره به اینکه بر علوم دینی و فراگیری علوم حوزوی در روایات اهل بیت (علیهم السلام) تاکید شده است اظهار داشت:  امام رضا(ع) در این زمینه فرمودند «رحم الله من احیا امرا» خداوند نازل کند رحمتش را بر کسی که امر ما را احیا کند؛ سوال شد احیا امر شما چگونه است؟ فرمودند «یتعلم علومنا» علوم اهل بیت را فرا بگیرید «و یعلمه الغیر» وآن رابه دیگران بیاموزید.

 

این استاد حوزه تاکید کرد: بیان حماسه های قیام امام حسین(ع) و شهادت ایشان و اسارت اهل بیت از مصادیق احیاء دین می باشد و از طرفی با توجه به حدیث امام رضا (ع) کسی که علوم دینی را فراگیرد و به دیگران بیاموزد نیز احیاگر دین می باشد؛ پس  این سعادت بزرگی است که لقب احیاگر علوم اهل بیت (علیهم السلام) را به کسی بدهند.

 

آیت الله مقتدایی فراگیری امور دین را وظیفه  هر انسانی دانست و اظهار داشت: اعتقاد به صفات خدا، بهشت و جهنم، عدل الهی، نبوت، احکام عبادی نظیر نماز روزه، اخلاقیات نظیر فضایل اخلاقی برخورد خوب و دوری از رذایل اخلاقی نظیر کبر، حسد از جمله این امور هستند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: بعد از فراگیری نوبت به انتقال آنها به دیگران می رسد که ایمان به خدا را در قلب آنها زنده کند  و آنها متخلق به فضایل اخلاقی شوند و از رذایل دوری کنند، این یعنی مردم را دیندار و دین را تقویت می کند، این همان احیای دین است و کار یک طلبه  در احیاء دین یک توفیق الهی است.

 

مدیر شورای عالی حوزه علمیه قم گفت: آیت الله گلپایگانی در روز آخر درس خودشان که بعد از آن طلاب برای تبلیغ در دهه عاشورا عازم می شدند بجای درس، نصیحت فرمودند منتظر نمانید که به مسجد و محل تبلیغ برسید و سپس   نماز جماعت بخوانید و سخنرانی و تبلیغ را شروع کنید بلکه از همان زمان حرکت به سمت مکان تبلیغ، مبلغ دین باشید،  شما نیز همینطور باشید، در همه جا و همه  زمان ها مبلغ دین باشید، منتظر نباشید کسی شما را دعوت کند بلکه خودتان در همه جا مبلغ و احیاگر امر دین باشید، شما طلاب باید تفکر کنید که چه منصبی است و چگونه می شود امر دین و علوم اهل بیت را احیا کرد.

 

وی افزود: سختی ها، آزار و اذیت ها را در این راه تحمل کنید، پیامبر نیز در راه احیای امر دین سختی های زیادی کشیدند و توجه داشته باشید که  نیت باید خدایی باشد و تمام این اعمال را با اخلاص انجام دهد و نباید انسان را غرور و تکبر بگیرد که من کسی هستم.

 

آیت الله مقتدایی در پایان به اخلاص در عمل، استقامت، مرور بر درس ها و تلاش در حوزه ها توصیه کرد.

 

کد خبر 659584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha