حضرت زینب(س) احیاگر حماسه فرهنگی و ماندگار عاشورا

خبرگزاری شبستان:مدیر موسسه تخصصی حوزوی قاسم بن الحسن(ع) تهران با بیان اینکه حضرت زینب(س) متمم قیام امام حسین(ع) است، گفت: احیا کننده حماسه فرهنگی و ماندگار عاشورا حضرت زینب(س) است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام سیدمحمدباقر علم الهدی، مدیر موسسه تخصصی حوزوی قاسم بن الحسن(ع) تهران، دهم مهرماه در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، گفت: امام حسین(ع) در روز عاشورا با نثار جان مبارکشان راه سعادت و کمال بشریت را هموار کردند.

وی افزود: حماسه حسینی به دو بخش تقسیم می‌شود نخستین بخش به مبارزه و شهادت امام حسین(ع) اختصاص دارد و بعد دیگر به حماسه فرهنگی این حماسه توسط حضرت زینب(س) مربوط می‌شود.

حجت الاسلام علم الهدی ادامه داد: در بخش نخست امام حسین(ع) بارها اهداف قیامش را برای مردم بازگو کردند و اشاره به احیای سنت پیامبر(ص) و مبارزه با انحرافات و بدعتهای موجود در جامعه اسلامی داشتند.

مدیر موسسه تخصصی حوزوی قاسم بن الحسن(ع) تهران درباره اهمیت حضور و همراهی بانوان و کودکان در حماسه حسینی گفت: امام حسین(ع) برای مقابله با تبلیغات سوء و گسترده یزید زنان و کودکان را نیز با خود همراه ساختند تا پس از شهادت مبلغ این نهضت باشند.

وی با استناد به کلام الهی، تصریح کرد: خداوند می‌فرماید: مومنین راستین آنانی هستند که ابلاغ رسالت‌های الهی را برای مردم بازگو می‌کنند و در این راه از جان خود نیز هراس ندارند؛ مهمترین شاخصه شهدا و اسرای کربلا ایمان و اعتقاد راسخشان است.

حجت الاسلام علم الهدی ادامه داد: خداوند می‌فرماید: کسانی که در زندگی خود تنها خدا را یاد می‌کنند و در همه لحظات به خداوند تمسک جسته و از او یاری می‌طلبند هرگز در فراز و نشیب‌های روزگار دچار ترس و یا حزن نمی‌شوند چرا که قلب آنان در تسخیر رحمت الهی است.

مدیر موسسه تخصصی حوزوی قاسم بن الحسن(ع) تهران با بیان اینکه حضرت زینب(س) متمم قیام امام حسین(ع) بودند، تصریح کرد: اگر خطبه‌های قراء و آتشین حضرت زینب(س) نبود هرگز اهداف قیام عاشورا برای مردم و تاریخ بازگو نمی‌شد چرا که یزید درصدد به انحراف کشاندن خون به ناحق ریخته شده امام حسین(ع) بود.

وی افزود: زمانی که حضرت زینب(س) به همراه اسرای کربلا وارد شهر کوفه شدند با این حال که مردم کوفه خاندان رسول خدا را می‌شناختند اما بر اثر تبلیغات سوء و گسترده‌ای که برعلیه آنان شده بود تا قبل از خطبه حضرت زینب(س) نمی‌دانستند اسرای وارد شده خاندان پیامبر(ص) هستند.

حجت الاسلام علم الهدی اضافه کرد: زنان کوفه پس از شنیدن سخنان حضرت زینب(س) لباس سیاه برتن کرده و به مردانشان اجازه ندادند که غنائمی را که با کشتن فرزند حضرت زهرا(س) به دست آورده‌اند به منازلشان بیاوردند.

مدیر موسسه تخصصی حوزوی قاسم بن الحسن(ع) تهران با تاکید براینکه احیا کننده حماسه فرهنگی و ماندگار عاشورا حضرت زینب(س) است، گفت: امر به معروف و نهی از منکر از ارکان اساسی دین و پیام عاشورا حسینی است.

کد خبر 659534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha