به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان، امروز (4 مهر) در همایش بزرگ تجلیل و نکوداشت فعالان عرصه امر به معروف و نهی از منکر استان که در سالن اجتماعات ملی حفاری اهواز برگزار شد، گفت: مجموعه ستاد امر به معروف و نهی از منکر به صورت ایجابی فعالیت می کند.
وی با بیان اینکه در حوزه سلبی نهادهایی همچون قوه قضاییه، نیروی انتظامی، اداره کل اطلاعات، مجموعه هایی از سپاه در برخورد با جرائم فعالیت می کنند که وظیفه ذاتی آنهاست، افزود: فعالیت ها در حوزه سلبی به صورت جاری و ساری در دست پیگیری هستند.
سردار شاهوارپور، تصریح کرد: در حوزه فرهنگی مجموعه های خودجوش و داوطلب و مجموعه های سازمانی همچون بسیج، ائمه جماعات و ... که به نوعی در تکالیف فرهنگی و دینی دارای جایگاه، شان و منزلت هستند وظایفی را برای خود تصویر کرده اند.
وی با اشاره به اینکه گستره اقدامات دشمن در جهت تخریب فرهنگی دینی و فرهنگ بومی است که بخشی در فضای آشکار و بخشی در فضای پنهان است، اضافه کرد: این فعالیت ها از فضای مجازی و ماهواره گرفته و حتی در حوزه اقتصادی هم پیام های خود را ارسال می کند.
وی با بیان اینکه در مقابل حجم گسترده اقدامات دشمن لازمه کار این است که ما هم به همین میزان و یا بیشتر تلاش های خود را گسترش دهیم، عنوان کرد: یکی از اقدامات هم افزایی است و برای جلوگیری از موازی کاری بتوانیم بهره وری را بالا ببریم.
فرمانده سپاه ولی عصر (عج) خوزستان، یکی از اشکالات در این بخش را علاقه مندی به تک روی دانست و تاکید کرد: باید بتوانیم با کمک تمام دستگاه ها و سازمان ها، تلاش های خود را متمرکز کنیم تا بتوانیم در مقابل دشمنان موفق شویم.
وی از دیگر اقدامات را آموزش و آگاه سازی مردم در مسائل و آموزه های دینی دانست و اذعان داشت: در این بخش حوزه های علمیه تلاش های گسترده ای انجام دادند و گسترش و توسعه کمی این حوزه ها در استان نشانه این است که ظرفیت خوبی در جهت تربیت طلاب جوان و آموزش های دینی وجود دارد.
وی آموزش های تخصصی به آمران به معروف و ناهیان از منکر در قالب گروه های طلایه داران را یکی دیگر از ظرفیت های بسیار خود در این بخش دانست و اظهار کرد: اقداماتی که در طول زمان و مرحله به مرحله و با ظرافت توسط دستگاه ها صورت می گیرد به ظاهر موجه ولی در باطن مسیری را که طی می کنند برگشت بسیار سخت است.
سردار شاهوار پور، بر کنترل بیشتر تالارهای عروسی و جشن تاکید کرد و ادامه داد: در این راستا نیروی انتظامی و واحدهای صنفی وظایفی دارند ولی به دلیل پراکندگی این تالارها، کنترل آنها توسط نیروی انتظامی با مشکل مواجه می شود.
وی خاطر نشان کرد: تعویض اسم مغازه ها و برخی واحدهای صنفی که برگرفته از ماهواره و فرهنگ غرب است و هیچ سنخیتی با فرهنگ دینی ما ندارد یکی از اقداماتی است که باید مورد توجه قرار گیرد؛ همچنین اسامی خیابان ها و میادین باید با ارزش های انقلاب اسلامی و شهدا همخوانی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه در این زمینه باید آسیب شناسی شود و مطالبه گر باشیم، گفت: در برخی محل های تفریحی و سواحل رودخانه ها باید زمینه ای فراهم کنیم که محل گناه نشود؛ در حاشیه شهرها مناطقی داریم که به دلیل کم توجهی و بی توجهی به مکانی بدنام تبدیل شدند و این مناطق هم به شدت رو به افزایش است که باید در این مناطق کنترل ها را توسط شهرداری، نیروی انتظامی، پایگاه های بسیج و ... بیشتر کنیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خوزستان، با بیان اینکه اگر ستاد دولتی شد کاری نمی کند و در کل هر کاری که دولتی شد از چرخه می افتد، افزود: دولت به عنوان پایگاه حاکمیتی بای پشتیبانی کند و ستاد عمدتا در حوزه سیاست گذاری است و فراتر از کارکرد دستگاه هایی بوده و در حوزه اجرایی کار می کنند.
وی با اشاره به اینکه فعالیت های اجتماعی، فرهنگی و آموزشی را با شدت بیشتری در نیمه دوم سال دنبال می کنیم، اذعان داشت: با شروع سال تحصیلی جدید انتظار داریم به بحث مدارس و دانشگاه ها و خوابگاه های دانشجویی بیشتر توجه شود.
وی با بیان اینکه دشمن در بحث فرقه گرایی به شدت دارد در تلاش است ولی علیرغم اینکه نمی تواند کاری کند، باید این را به عنوان تهدید فرهنگی بدانیم، اضافه کرد: در حوزه سلبی اقدامات گسترده ای دنبال می شود اما در حوزه فرهنگی، آگاه سازی و آسیب هایی که این مجموعه ها دارند، توانمند کردن تخصص ها، اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل باید مطالبه گر باشیم.
سردار شاهوارپور، با اشاره به اینکه در اقتصاد مقاومتی بانک ها باید از 6 ماهه اول سال در مورد اعطای وام و تسهیلاتی که دادند، گزارش دهند، یاد آور شد: از 900 هزار شغلی که بناست دولت در کشور ایجاد کند 38 هزار شغل مربوط به خوزستان است؛ در این زمینه یک بخش بانک ها هستند که تسهیلاتی ارائه می دهند و ما باید این را به عنوان یک مطالبه مطرح کنیم.
وی موضوع ازیاد نسل را یک نگرانی جدی دانست که باید مورد توجه قرار گیرد و اظهار داشت: در بحث طلاق هم دستگاه ها باید مشاوره دهند چرا که آمار نگران کننده ای وجود دارد که همچنان در شهرهای ما رو به افزایش است.
وی تصریح کرد: در حوزه امر به معروف و نهی از منکر کارهای بسیاری با دست خالی و به صورت خودجوش و مردمی انجام شده اما تلاش های ما در این زمینه باید بیشتر شود.
نظر شما