شبکه صندوق اعتبارات خرد محلی در همه استان‌های کشور ایجاد می‌شود

خبرگزاری شبستان:مشاور طرح ملی ایجاد صندوق اعتبارات خرد محلی گفت: شبکه صندوق اعتبارات خرد محلی در همه استان‌های کشور ایجاد کشور می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط‌عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، فرزانه مافی در نشست و کارگاه توجیهی آموزشی ایجاد صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایر اظهار داشت: امروز صندوق کارآفرینی امید، این امید را به ما می‌دهد که با تفکر و انسجام فکری در ارائه هرچه بهتر خدمات به زنان توانمند روستایی پیش برویم.

 

وی افزود: نخستین اقدامی که برای تسهیل و تسریع در فرآیند ارائه تسهیلات به زنان روستایی انجام گرفت، استفاده از ظرفیت صندوق اعتبارات خرد محلی زنان روستایی از سوی صندوق کارآفرینی امید بود.

 

مشاور طرح ملی ایجاد صندوق اعتبارات خرد محلی با اشاره به اینکه ایجاد صندوق خرد زنان کار را برای صندوق کارآفرینی امید تسهیل کرده است خاطرنشان کرد: صندوق کارآفرینی امید برای شناسایی افراد نیازمند تسهیلات از صندوق خرد زنان روستایی استفاده کرد.

 

مافی با بیان اینکه رویکرد ما به سمتی است که مباحث اقتصادی با تقدم اجتماعی صورت گیرد پیشنهاد کرد تا از طریق صندوق کارآفرینی امید تسهیلاتی به منظور ایجاد نمایشگاه‌های استانی عرضه محصولات، برای زنان روستایی در نظر گرفته شود تا محصولات خود را در این نمایشگاه‌ها عرضه کرده و فروش خوبی داشته باشند. البته این تسهیلات باید سهل‌الوصول باشد.‌

 

وی با اشاره به مزیت‌های صندوق خرد زنان روستایی برای توسعه اشتغال زنان در روستاها تصریح کرد: ارائه تسهیلات ارزان قیمت با کارمزد چهار درصدی یکی از مزایای این صندوق است و در واقع می‌تواند بزرگترین خدمت برای جامعه روستائیان باشد.

 

مشاور طرح ملی ایجاد صندوق اعتبارات خرد محلی با تأکید بر لزوم شبکه سازی این صندوق‌ها عنوان کرد: در صورتی که تعداد صندوق‌های خرد زنان روستایی در کشور افزایش یافته و به صورت شبکه درآید؛ در این صورت دو مزیت مهم برای توسعه تولیدات روستایی ایجاد می‌شود.

 

مافی افزایش مجموع سرمایه این صندوق‌ها را یکی از مزیت‌های مهم شبکه‌سازی صندوق‌های خرد زنان روستایی دانست و اضافه کرد: افزایش سرمایه صندوق‌های خرد زنان روستایی در ایجاد بانک زنان روستایی تأثیرگذار است.

 

وی تصریح کرد: در سطح کلان کشور، حرکت به این سمت است که این بانک زنان روستایی ایجاد شود.

 

مشاور طرح ملی ایجاد صندوق اعتبارات خرد محلی با اشاره به اینکه فراهم سازی بستر برای دریافت کد بهداشتی محصولات تولیدی زنان روستایی یکی دیگر از مزیت‌های شبکه‌سازی این صندوق‌هاست بیان کرد: این مهم نیز از طریق وزارت بهداشت پیگیری می‌شود.

 

مافی با بیان اینکه به دنبال شبکه سازی صندوق‌های خرد زنان روستایی در همه استان‌های کشور هستم اضافه کرد: با توجه به سابقه و دانش موجود در سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها، اجرای آن باید در اختیار این نهاد باشد؛ چراکه با توجه به قدرت نفوذ جهاد کشاورزی در روستاها، این نهاد بهتر می‌توانند بر روند اجرای آن نظارت کنند.

 

همایش گرامیداشت ۱۱۸ شهید جهادگر سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان برگزار می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: همایش گرامیداشت ۱۱۸ شهید جهادگر سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار می‌شود.

 

سیدحسن میرعماد با اشاره به مهم‌ترین اهداف برگزاری این همایش افزود: این همایش به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و به منظور زنده نگاه داشتن یاد و خاطره ۱۱۸ شهید جهادگر استان سمنان و پاسداشت حماسه آفرینان هشت سال دفاع مقدس برگزار می‌شود.

 

وی اضافه کرد: در این همایش از مقام شامخ سنگرسازان بی‌‌سنگر سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تجلیل خواهد شد.

 

میرعماد عنوان کرد: همایش گرامیداشت ۱۱۸ شهید جهادگر سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان روز پنجم مهر ماه امسال و به مناسبت هفته دفاع مقدس در سالن اجتماعات شهید ترحمی این سازمان برگزار می‌شود.

 

به گفته وی،خانواده‌های معظم شهدا به ویژه شهدای جهادگر استان سمنان، ایثارگران جهادگر و جهادی، پیشکسوتان و فرماندهان مهندسی رزمی جنگ و جهاد در این همایش حضور خواهند داشت.

 

میرعماد بیان کرد: سخنرانی این همایش بزرگ توسط یکی از فرماندهان مهندسی رزمی جنگ و جهاد، انجام خواهد گرفت.

 

165 هکتار از اراضی استان سمنان به کشت زعفران اختصاص دارد

معاون مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به کشت زعفران در برخی از مناطق استان سمنان گفت: ۱۶۵ هکتار از اراضی استان سمنان به کشت زعفران اختصاص دارد.

 

گل بابا بنائیان سفید اظهار داشت: خاستگاه زعفران در ایران و در جنوب خراسان جنوبی به ۳ هزار سال می‌رسد و با توجه به اینکه این گیاه ارزشمند در مناطق کویری رشد می‌کند در مناطقی از استان سمنان نیز کشت می‌شود.

 

وی با بیان اینکه حدود ۱۶۵ هکتار از اراضی استان سمنان در سال گذشته به کشت زعفران اختصاص داشت خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود سطح زیر کشت این گیاه ارزشمند امسال به ۲۴۰ هکتار برسد.

 

معاون مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: عمده زعفران ایران در استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، فارس، کرمان، لرستان و سمنان کشت و تولید می‌شود.

 

بنائیان سفید به میزان زعفران تولیدشده استان در سال گذشته نیز اشاره کرد و گفت: حدود ۳۱۵ کیلو زعفران خشک در استان سمنان تولید شد و با توجه به اینکه این گیاه با اقلیم این استان سازگاری دارد چند سالی که کشت این محصول با ارزش در سطح استان آغازشده است.

 

وی خاطرنشان کرد: زعفران گیاهی است که کم آب بر بوده و دارای ارزش اقتصادی بالایی است و همچنین کشت این گیاه پتانسیل ایجاد اشتغال بالایی را نیز دارد لذا کشت این محصول در استان مدتی است که آغازشده است و پیش‌بینی می‌شود امسال نیز سطح زیر کشت این محصول نسبت به سال گذشته افزایش یابد.

 

معاون مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به ارزش اقتصادی این گیاه گفت: با توجه به ارزش اقتصادی بالایی که این محصول دارد بهره‌برداران استان سمنان نیز برای کشت این محصول استقبال زیادی داشتند.

 

 

کد خبر 657707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha