به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حجت الاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان در آئین اختتامیه پنجمین جشنواره ملی «وقف، چشمه همیشه جاری» گفت: این دوره از جشنواره به لحاظ کمی و کیفی نسبت به سال گذشته 158 درصد رشد داشته است.
وی افزود: بیش از سه هزار و 200 اثر از نقاط مختلف کشور به پنجمین جشنواره ملی «وقف، چشمه همیشه جاری» ارسال شد که بیشترین آثار از استان تهران بوده است.
وی با اعلام این خبر که در سال آینده جشنواره بینالمللی عکس «وقف چشمه همیشه جاری» در همدان برگزار می شود، تصریح کرد: شاید عکس گرفتن از صدقه دادن، قرض دادن و یا حتی همدلی بین مردم راحت باشد اما نمایش دادن وقف کار بسیار سختی است چرا که وقف سرمایهای ماندگار است که سالها دست به دست و نسل به نسل در جامعه میچرخد.
حجت الاسلام کاروند با بیان اینکه بسیاری از موقوفات در بین 150 سال نسل چرخیده است، اظهار داشت: در حال حاضر 750 نیت وقف در عرصه ای رفاه و خدمت به مردم وجود دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان خاطرنشان کرد: وقف منحصر به انسان های فقیر نیست بلکه وقفی برای اغنیاء در سوم شعبان در حرم امام رضا(ع) با پخت غذاهای رنگین در جهت ترغیب ثروتمندان برای گسترش وقف وجود دارد.
وی گفت: بسیاری از واقفین در عرصه مختلف مانند رفع تشنگی درختان، رفع گرسنگی پرندگان در زمستان، وقف برای حیوانات اهلی، وقف برای حیوانات وحشی وجود دارد.
وی بیان کرد: تا قبل از برگزاری جشنوارهها اگر سخن از وقف بود تنها تصویر یک امامزاده، مسجد یا حسینیه نشان داده می شد اما اکنون با برگزاری این جشنواره سه هزار نوع نگاه به وقف به تصویر گذاشته شده است.
حجت الاسلام کاروند با اشاره به اینکه 63 درصد شهرستان ملایر وقف است، اظهار کرد: همچنین موقوفه بهاء الملک در حوزه درمان خدمت به 32 روستا است.
نظر شما