حسین حسنزاده آملی، فرزند آیت الله علامه حسنزاده آملی، امروز (20 شهریور) به خبرنگار شبستان در آمل گفت: وضعیت جسمانی آیت الله علامه حسنزاده آملی مطلوب است.
وی افزود: آیت الله حسنزاده آملی هم اکنون در زادگاهشان روستای ییلاقی ایرا در بخش لاریجان آمل به سر میبرند و چند ماهی است که به قم مشرف نشدند.
فرزند آیت الله علامه حسنزاده آملی تصریح کرد: کهولت سن، بیماری را برای افراد به همراه دارد و این مسئله امری طبیعی است ولی هم اکنون شرایط جسمی حضرت علامه مطلوب است و حتی ایشان جمعه گذشته برای دقایقی در یکی از مناطق ییلاقی لاریجان مشغول پیادهروی شدند.
وی درخصوص اخبار کذب برخی خبرگزاریهای سراسری مبنی بر اینکه حالت معظمله نامساعد بوده و برای ایشان دست به دعا شوید، گفت: حالت جسمانی این عالم فرزانه هم اکنون رضایتبخش است البته باید همیشه به فکر عالمان و بزرگان دینی خود باشیم و برای صحت و سلامت آنها دعا کنیم.
وی با اعلام اینکه این مسئله از اواسط ماه مبارک رمضان و مطرح شدن در یکی از برنامههای پربیننده سحرگاهی صدا و سیمای جمهوری اسلامی آغاز شده است، خاطرنشان کرد: از آن پس نیز برخی از سایتها هر از چند گاهی دست به انتشار اخبار غیر واقعی مبنی بر نامساعد بودن حال معظمله میزنند که خوشبختانه صحت ندارد.
بر اساس این گزارش، حضرت آیت الله حسن زاده آملی در اواخر سال 1307 هجری شمسی در روستای ییلاقی ایرای لاریجان آمل دیده به جهان گشودند و بعد از فراگیری علوم و ادبیات در مکتب خانه، درس را در کلاس ششم ابتدایی ادامه داده و برای ادامه تحصیل و کسب علوم حوزوی به تهران و قم مهاجرت کردند.
همچنین بزرگانی چون؛ آیت الله میرزا ابوالقاسم فرسیو، آیت الله غروی، آیت الله شیخ احمد اعتمادی، شیخ ابوالقاسم رجایی لیتکوهی، شیخ عزیز الله طبرسی و مرحوم عبدالله اشراقی در تعلیم و تربیت و شکوفایی اندیشه های ایشان نقش مهمی داشتند.
ایشان در طول زندگی پربرکت خود در محضر اساتیدی همچون: آیت الله میرزا ابوالحسن شعرانی، استاد حاج میرزا الهی قمشه ای، آیت الله شیخ محمدتقی آملی، علامه محمد حسن الهی طباطبائی، آیت الله حاج سید مهدی قاضی تبریزی، میرزا ابوالحسن رفیعی قزوینی، آیه الله حکیم الهی قمشه ای، آیه الله میرزا احمد آشتیانی، شیخ محمدحسین فاضل تونی، سید احمد لواسانی و دیگر عالمان بزرگ دین را درک کردند.
بیش از 180 عنوان آثار ارزشمندی شامل کتاب، رسالات و دست نوشته های حضرت علامه حسن زاده آملی در زمینه های عرفان، منطق، فقه، اصول، جبر، طب، ریاضی، هندسه، نجوم، حساب، هیئت و دیگر علوم دینی و فلسفی به چاپ رسیده است.
تنها تعدادی از کتاب بیشمار ایشان که اکنون به عنوان منابع علمی جامعی در حوزه های علمیه استفاده می شود، عبارتند از: معرفت نفس، شرح نهج البلاغه به نام تکمله المنهاج البراعه به عربی در پنج جلد، تصحیح کلیله و دمنه به فارسی، هزار و یک نکته، هزار و یک کلمه، رساله ای در تفسیر بسم الله الرحمن الرحیم، نهج الولایه، دیوان اشعار فارسی و طبری و الهی نامه است.
پایان پیام/
نظر شما