به گزارش خبرنگار شبستان، بهمن نامورمطلق، معاون صنایع دستی در مراسم تجلیل از برگزیدگان بیست و هشتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی با اشاره به تفاوت های این دوره از نمایشگاه صنایع دستی گفت: سطح بالای نمایشگاه، نزدیک شدن به استانداردهای جهانی، جوان بودن هنرمندان صنایع دستی حاضر در نمایشگاه، افزایش کیفیت غرفه آرایی ها، محوری شدن و بازاری شدن صنایع دستی از جمله ویژگی های این دوره از نمایشگاه ملی صنایع دستی بودو
نامورمطلق با اشاره به حضور شرکتهای بزرگ و تجاری در این دوره از نمایشگاه خاطرنشان کرد: تعداد هیأتهایی تجاری بیش از تعدادی بود که پیش بینی کرده بودیم.
وی با اشاره به مقوله قیمتگذاری محصولات صنایع دستی، گفت: در این دوره از نمایشگاه، کمترین مشکلات را در موضوع قیمتها داشتیم.
معاون صنایع دستی با بیان اینکه تا کنون روی معرفی آثار تأکید داشتیم، اظهارداشت: از این به بعد تأکید ما روی الگوی مصرف است و در این راستا غرفه خانه ایرانی را در نمایشگاه ملی صنایع دستی برپا کردیم.
نامورمطلق ادامه داد: میخواهیم برای نمایشگاه عیدانه هم ۱۰ خانه ایرانی را با برندهای مختلف داشته باشیم تا با سیستم و نظام فکریمان، چیدمان صنایع دستی در خانه ایرانی عرضه شود و مخاطبان بتوانند انتخاب کنند.
وی به برپایی کلینیک طراحی در بیستوهشتمین نمایشگاه صنایع دستی اشاره کرد و افزود: طراحی و بستهبندی یکی از شاخصههای مفید این دوره از نمایشگاه بود.
نامورمطلق با بیان اینکه نسبت به دولت یازدهم، افزایش ۱۰ برابری در زمینه ثبت سفارش و فروش داشتیم، گفت: حاصل فروش در نمایشگاه دولت دهم ۸۰۰ میلیون تومان بود که این مبلغ در این دوره از نمایشگاه، از هشت میلیارد تومان گذشت.
وی پیوند بیشتر هنرمند با مردم و بازار را رویکرد و هدف اصلی معاونت صنایع دستی عنوان کرد و افزود: در کنار وظایف دولت، هنرمند باید به استقلال برسد و با مردم و بازار ارتباط برقرار کند.
نامور مطلق با اشاره به سه وظیفه اصلی دولت در حوزه حمایت از هنرمندان صنایع دستی گفت: پرداخت تسهیلات برای تولید و تجارت، ایجاد فرصتهای فروش در داخل و خارج و ارائه حداقل حمایتهای اجتماعی مانند بیمه وظایف مهم دولت در این بخش است.
نظر شما