به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری شبستان، علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در چهارمین نمایشگاه زیست فناوری که در مصلی درحال برگزاری است گفت: بین دو حوزه اشتغال و حوزه مبارزه ارتباط وجود دارد. این فناوری های می توانند در کاهش فقر تاثیر گزار باشند.
وی افزود: امروزما و کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته به دنبال بدست آوردن فناوری های جدید هستند. در این حوزه بیو تکنولوژی دارای رتبه چهاردهم جهان هستیم. باید نقش بیوتکنولوژی را در《 جی پی دی》 افزایش دهیم.
وی تاکید کرد:در حوزه کشاورزی با افزایش بهره وری می توانیم به کاهش فقر و اشتغالزایی کمک کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: کشت گیاهان مطابق با شوری در خوزستان آغاز شده است که می تواند برای ما امیدوار کننده باشد.
ربیعی گفت: در کشور هم نیاز، هم بحران و هم ظرفیت وجود دارد که دانش می تواند این نیاز ها را حل کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد:بردن بیوتکنولوژی به کشاورزی سهم اشتغال را در فارغ التحصیلان افزایش می دهد.
وی با انتقاد از روش های آزمایشی گفت:ما هنوز با آزمایش های جزء گرانه پژوهش میکنیم. از متدلوژی های قدیمی استفاده می کنیم. نتیجه با میکروبیولوژی تفاوتی ندارد.
ربیعی خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم رشد کنیم باید دانایی ما با کار آفرینی تلفیق شود. اگر متصل شود جهش ما افزایش می یابد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد:باید با سیاست گذاری مناسب تدبیری برای اقتصادی کردن زیست فناوری بیندیشیم.
وزیر کار با اشاره به نقش دولت در حوزه فناوری گفت: فهم از دنیای علم و تکنولوژی در این دولت تغییر یافت و جزوء اولویت دولت است.
وی با بیان اینکه ۳ هزار و ۶۰۰ شرکت دانش بنیان داریم گفت:مجوز تعداد ۶ هزار شرکت در دست بررسی است.
ربیعی گفت: سهم قابل توجه ای در جی دی پی نداریم. اما سهم اشتغال را با معاونت علم و فناوری که ۱۰ درصد پیش بینی کرده ایم میتوانیم به زودی کسب کنیم.
وی تاکید کرد: نظام تنظیم گری را برای این صنعت طراحی کنیم. می توانیم در دولت نظام تدبیر طراحی کنیم. این حوزه نو آوری است که گام های اولیه شکل گیری را نمیتوان با وام و تسهیلات ادامه دهیم. باید فرهنگ بیو تکنولوژی در مصرف کننده ها داشته باشیم.
نظر شما