به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مسئول دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی، در مراسم افتتاح خانه دیجیتال کانون فرهنگی هنری مسجد علی بن ابیطالب عجبشیر، هدف از ایجاد این مراکز را تقویت محتوای فرهنگ دیجیتال عنوان کرد و گفت: ارایه اینترنت بازی های رایانه ای پاک و نرم افزارهای چند رسانه ای مورد نیاز جوانان از دیگر اهداف ایجاد این مراکز است.
محمد هادی نیا با بیان اینکه 200 خانه فرهنگی دیجیتال در مساجد کشور تا پایان امسال در برنامه تاسیس و افتتاح قرار دارند، خاطرنشان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایجاد 500 خانه فرهنگ دیجیتال را هدف گذاری کرده است که 300 باب آن در مجتمع های فرهنگی هنری و مراکز تحت پوشش فرهنگ و ارشاد اسلامی و 200 باب آن در کانون های فرهنگی هنری مساجد است.
وی یادآور شد: آذربایجان شرقی در مرحله اول 10 باب خانه دیجیتال فرهنگی در مساجد یک باب مجتمع فرهنگ دیجیتال در مرکز استان را تحهیز و راه اندازی کرده است.
هادی نیا، داشتن مهدکودک، خانه فرهنگ دیجیتال، کانون فرهنگی هنری، کتابخانه و قرائتخانه، خانه عالم، اتاق پژوهش و تحقیق و دارالقرآن و پایگاه های مقاومت بسیج را از خصوصیات مساجد فعال عصر حاضر عنوان کرد.
مسئول دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی، بر تقویت محتوای دیجیتال متناسب با فرهنگ قرآنی و اهل بیت که هماهنگ با فطرت انسانی و مورد نیاز جوانان است، تاکید کرد.
فرماندار عجبشیر نیز با بیان اینکه دولت در تمامی فعالیت های مختلف خود، توجه به مقوله فرهنگ را در اولویت قرار داده است، گفت: پیش بینی حضرت امام در خصوص جایگاه مساجد در ایجاد کانون فرهنگی هنری مساجد و خانه های دیجیتال جلوه گر می شود.
اژدر علمی با یادآوری کلام امام در مورد مساجد که آن را سنگر دانسته اند، گفت: مساجد در پیش از انقلاب و بعد از آن در دفاع مقدس و پشت جبهه و در زمان حاضر در موضوع فرهنگ و معادلات اعتقادی و فرهنگی و با توجه به نیاز زمان نسبت به ارایه خدمات مختلف به عموم مردم متدین می کند.
وی به نقش مسجد علی بن ابیطالب در ارایه خدمات معنوی و فرهنگی اشاره کرد و گفت: به دلیل قرار گرفتن این مسجد در مسیر گردشگران استان های آذربایجان شرقی و کردستان در فصول مختلف، خدمات ارزنده ای ارایه شده و باید از این لحاظ حمایت و تقویت شوند.
همچنین مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری علی بن ابیطالب عجبشیر در این مراسم، با بیان اینکه همه جوانان مسجد در راه اندازی این مرکز فعالیت کرده اند، گفت: کانون و کتابخانه این مسجد همزمان با راه اندازی خود مسجد، شروع به کار کرده و اکنون نیز موفق به راه اندازی خانه فرهنگ دیجیتال شده اند.
میر جلال کریمی آذر، از مسئولان شهرستان و شهرداری عجبشیر برای مدیریت خدمات مختلف ارایه شده از طریق مسجد به گردشگران درخواست مساعدت و حضور نیروی خدماتی تمام وقت در این مکان را کرد.
لازم به ذکر است، خانه فرهنگ دیجیتال در طبقه اول و قسمت اداری فرهنگی مسجد علی بن ابیطالب با حضور مسئول دبیرخانه هماهنگی کانون های مساجد استان، امام جمعه و فرماندار و رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئولان شهرستان و عموم مردم و نمازگزاران افتتاح شد و در پایان از خادمان افتخاری و فرهنگی مسجد با اهدای لوح سپاس و هدیه فرهنگی تجلیل گردید.
گفتنی است، شهرستان عجبشیر با دارابودن نزدیک به یکصد مسجد و 15 باب کانون فرهنگی هنری و 25 باب کتابخانه باز مسجدی و یک خانه فرهنگی دیجیتال و ده ها مسجد مجری طرح تلاوت روزانه قرآن کریم و ارایه تفسیر و مفاهیم قرآن را دارد.
پایان پیام/
نظر شما