به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، تقی رستم وندی، قائم مقام وزیرکشور در امور اجتماعی، امروز (22 شهریور) در کارگروه پیشگیری از آسیب های اجتماعی لرستان در خرم آباد، گفت: آسیب های اجتماعی بستر بسیاری از ناهنجاری اجتماعی، اخلاقی، مشکلات اقتصادی و سیاسی است.
وی با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و تاکید بر ضرورت برنامه ریزی برای کاهش آسیب های اجتماعی، افزود: در راستای عمل به منویات رهبری طی دوسال اخیر مسئولان اجتماعی کشور جهت مقابله با آسیب های اجتماعی بسیج شده اند.
رستم وندی، اظهار داشت: در این راستا هم اکنون بین مسئولان اجتماعی کشور در تمام سطوح مدیریتی عزمی جدی برای مقابله و کاهش آسیب های اجتماعی به وجود آمد.
وی با اشاره به برخی آسیب های اجتماعی، بیان کرد: اعتیاد و طلاق از جمله آسیب های اجتماعی هستند که برای کاهش این آسیب ها نیاز به مشارکت مردم و وحدت مسئولان است.
رستم وندی، اعتیاد را معضلی اجتماعی و اقتصادی دانست و بیان کرد: خسارت مالی ناشی از اعتیاد برای جامعه حدود 16 درصد تولید ناخالص کشور است.
وی تصادف را از دیگر آسیب های اجتماعی مهم در جامعه خواند و با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی صحیح برای بهبود راه ها، بیان کرد: در پی وقوع تصادف های درون شهری و برون شهری سالانه بیش از 30 تا 40 هزار نفر در کشور معلول می شود و این رخداد آسیب جدی اجتماعی و اقتصادی به دنبال دارد.
رستم وندی، با اشاره به عزم جدی دولت در کاهش آسیب های اجتماعی و انتخاب مناطق محروم به عنوان پایلوت مقابله با آسیب های اجتماعی، افزود: برای موفقیت در این هدف باید مطالعات دقیق از محل، شامل جمعیت، بافت فرهنگی، روابط اجتماعی، علایق و ... انجام شود.
وی با تاکید بر ضرورت وحدت مسئولان استانی در این مسیر، ادامه داد: موفقیت در این مسیر نیازمند برنامه ریزی دقیق، جامع و بلند مدت در قالب برش های استانی، شهرستانی و حتی بخشی صورت گیرد.
قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی، بیان کرد: بهره گرفتن از الگویی جامع و موفق بستر موفقیت طرح، مقابله با آسیب های اجتماعی و خدمت به مردم خواهد شد.
نظر شما