روایت رئیس شبکه مسلمانان از لایحه کنگره آمریکا

اخیرا لایحه ای در برخی از کنگره های ایالتی آمریکا با عنوان قانون ضد بیگانه مطرح شده است که بر اساس آن قوانینی تحت عنوان شریعت و هر قانونی که تحمیل شده از خارج محسوب شوند، کنار گذاشته می شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، اخیرا لایحه ای در برخی از کنگره های ایالتی آمریکا با عنوان " قانون ضد بیگانه" مطرح شده است که بر اساس آن قوانینی تحت عنوان شریعت و هر قانونی که تحمیل شده از خارج (بیگانه) محسوب شوند، کنار گذاشته می شوند. این موضوع اعتراضات زیادی را بخصوص در بین مسلمانان آمریکا بهمراه داشته است زیرا هر چند در این لایحه اشاره مستقیم به اسلام نشده است اما آنچه که مسلم است، هدف اصلی از تصویب این لایحه محدود کردن آزادی های مذهبی مسلمانان است.
دکتر اسلام عبد الله مدیر مسئول شبکه اینترنتی The Muslim Observer در مطلبی به مسائل پشت پرده و پیامد های تصویب این لایحه پرداخته است.
به اعتقاد وی "در پشت این لایحه یک وکیل یهودی قرار دارد که از سوی تعدادی از تندرو های مسیحی جمهوری خواه و نو محافظه کاران آمریکا حمایت می شود. بطوری که در حال حاضر سیاستمداران آمریکا مخالفت با اسلام را یک فرصت برای جذب آراء بیشتر می دانند و توجهی به پیامد های سخنان خود ندارند."
ایشان در بخش دیگری از مطلب خود آورده است: " این لایحه مدعی است که اسلام یک دین بیگانه برای آمریکا محسوب می شود و بنابراین قوانینی که ریشه در اسلام دارند و از آن منشاء گرفته اند نیز بیگانه و غیر بومی محسوب می شوند. اما طراحان این لایحه به این مسئله توجه ندارند که لایحه قانون ضد بیگانه می تواند شامل مسیحیت، یهودیت، هندوایسم، بودیسم و تقریبا هر دین دیگری در آمریکا شود. مسیحیت و یهودیت از واشینگتن،کانزاس و حتی اروپا سرچشمه نگرفته اند. زادگاه و سرچشمه این ادیان سرزمین های عربی نظیر عراق، مصر، و حجاز است. بر اساس این لایحه، قوانین خانواده مبتنی بر یهودیت و مسیحیت، هندوایسم یا هر مذهب دیگری می تواند مشمول این قانون شود. اعمالی نظیر سوگند راهبه ها و کشیشان مسیحی به پاپ، سوگند یهودیان ساکن آمریکا برای بقاء اسرائیل و غسل تعمید مسیحیان نیز شامل این قانون هستند. نتنها عید فطر، بلکه کریسمس و مراسم های ادیان دیگر نیز می توانند بیگانه محسوب شوند."
دکتر اسلام عبدالله با مضحک خواندن این لایحه در ادامه آورده است:" شاید مورمون ها (جنبش قدیسان آخرالزمان) را بتوان بعنوان یکی از اندک ادیان بومی آمریکا در نظر گرفت و شاید چند همسری، که تعدادی از پیروان این آئین به آن معتقد اند را بتوان بعنوان یک عمل وطن پرستانه مثال زد، چرا که منشاء این اعتقاد و آئین سرزمین آمریکا است. اما موضوع خنده آور این است که حتی این دین هم از سوی کلیسای مسیحیت یک دین واقعی نمی باشد."
ایشان در بخش پایانی نوشتار خود به قانون اساسی آمریکا استناد می کند و می افزاید: "بنیانگذاران آمریکا برای حفظ کشور در برابر چنین تفکرات متعصبانه یهودیان، مسیحیان و سیاستمداران نادان، متمم قانون اساسی را تصویب کرده اند که می گوید: کنگره نباید قانونی را تصویب کند که بر علیه مذهب بوده یا آزادی فعالیت های مذهبی را محدود کند و یا مطالبه مردم از دولت برای جبران نارضایتی و بی عدالتی را محدود نماید. بر این اساس آنچه که در میشیگان ودیگر ایالت های در حال وقوع است، بر ضد قانون اساسی و مردم آمریکا است."
 

کد خبر 65536

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha