به گزارش خبرنگار شبستان، قدیانی، رییس هیئتمدیره انجمن فرهنگی ناشران کودک و نوجوان عصر دیروز در هماندیشی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اهالی چاپ و نشر گفت: یکی از دغدغههای اصلی مسئولان ما در حوزه کتابخوانی در بخش کودکان و نوجوانان است، این حوزه مظلوم است. کتابخانههای عمومی در حوزه کودک و نوجوان تا چند سال قبل مورد بی توجهی بود، آقای مختارپور توجهاتی داشتند اما اندک است. از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تقاضا دارم در ایجاد کتابخانههای عمومی برای کودک و نوجوان همت کنند.
قدیانی با اشاره به مظلومیت حوزه کودک و نوجوان بیان کرد: از دوره نوزدهم تا سیام نمایشگاه بین المللی کتاب بخش کودک و نوجوان در زیر چادرها و سازه های موقت بوده است و به خاطر همین با مشکلات بسیاری مواجه بوده است. این امر حتی حضور خانواده ها را به این بخش کاهش داده است. تقاضا دارم آقای وزیر فرهنگ توجه خاصی به پخش کودک و نوجوان داشته باشند و در سال های آتی در نمایشگاه کتاب این بخش به سالن های سرپوشیده منتقل شود.
بر اساس این گزارش، توکل صدیق، نایب رییس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در این نشست با بیان اینکه از انتخاب دکتر صالحی به عنوان وزیر فرهنگ به خوب می بالیم، گفت: به صنعت نشر خیلی ظلم شده است. از سال 82 تا 94، 470 میلیون یورو بابت ورود ماشینهای چاپ صرف شده که 15 درصد ماشین ها نو بوده است. ما 30 سال از این صنعت نسبت به دنیا عقب هستیم. مدیر کل هایی که در صنعت چاپ بودند درست عمل نکردند و تصمیم درست و تاثیرگذاری نگرفته اند، آنها قانون را دور زدند و به ما اجحاف شد، خیلی از چاپخانه ها در حال تعطیلی هستند در این شرایط دست خود را به سوی دکتر صالحی دراز می کنیم که این صنعت را به روز کنند و نجات دهند.
بر اساس این گزارش، میریونس جعفری، عضو هیئت اتحادیه صنف چاپخانه داران اظهار داشت: آقای دکتر صالحی 4 سال با حوزه نشر و چاپ همگام بودند، امیدواریم آشنایی ایشان با مشکلات این حوزه کمک کند که صنعت چاپ نابود نشود. مالیات های ناجوانمردانه ای از صنف ما می گیرند. این مالیات ها و ارزش افزوده ها چاپخانهها را رو به تعطیلی کشانده است. از آقای دکتر صالحی که امروز همراه ما هستند تشکر می کنم و امیدوارم با کمک ایشان مشکلات صنعت چاپ حل شود.
نظر شما