به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام سید محمد باقر عبادی امروز (21 شهریور) در بازدید از روستاهای چاچ و نوفرست از توابع بخش مرکزی شهرستان بیرجند در جمع اهالی این روستاها اظهار کرد: اشتغال مهمترین مشکل امروز جامعه است و خانواده ای نیست که چند فرزند بیکار نداشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه بیکاری معضلی بزرگ است، افزود: اکنون برای کاهش بحران بیکاری نیاز به طرح های کوتاه مدت ضربتی است که باید دولت تهیه کند.
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح توسعه گردشگری و صنایع دستی سریع اشتغال ایجاد می کند و زمان بر نیست، گفت: ویژگی صنایع دستی این است که فرد با آموزش و سرمایه کم می تواند کارگاه راه اندازی کند و با تولید افراد از آن ارتزاق کنند.
حجت الاسلام عبادی با تاکید بر اینکه در حال حاضر صنایع دستی در استان رونق گرفته، ادامه داد: فراکسیون صنایع دستی و فرش در مجلس شورای اسلامی تشکیل شده که براساس آن جلسات متعددی با مسئولان شده تا صنایع دستی رونق یابد که در نهایت منجر به تصویب طرح ضربتی اشتغال در مجلس شده است.
وی بیان کرد: بسیاری از جوانان و زنان روستا بر اثر خشکسالی و کم شدن کشاورزی بیکار هستند که اگر دولت برای آموزش صنایع دستی به آنان مساعدت کنند می توانند برای خود درآمدزایی داشته باشند.
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بحث صنایع دستی و فرش تعدد دستگاه های تصمیم گیری وجود داشت، افزود: اکنون این ها در میراث فرهنگی تمرکز داده شده تا هماهنگی وجود داشته باشد.
حجت الاسلام عبادی با اشاره به ایجاد صندوق حمایت از هنرمندان صنایع دستی، گفت: در این طرح برای تهیه مسکن هنرمندان صنایع دستی تسهیلات پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه نرخ مالیات بر ارزش افزوده برای صنایع دستی و فرش صفر شده، ادامه داد: در این راستا محصولات صنایع دستی با قیمت پایین تر در اختیار مردم قرار می گیرد.
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی به بیمه قالیبافان اشاره کرد و بیان داشت: در مجلس قانونی مصوب شده که عدم حضور در ساعت معین در محل کار نمیتواند در خصوص فرش و قالی مبنای قطع بیمه قرار گیرد و ارزیابی توسط بازرسان سازمان صرفا براساس مساحت فرش انجام میگیرد.
حجت الاسلام عبادی عنوان کرد: در این قانون دولت مکلف شده برای عرضه صنایع دستی و فرش کمک کند و ساختمان های میراثی در اختیار عرضه کنندگان صنایع دستی قرار گیرد و همچنین آموزش های لازم برای صنایع دستی داده شود.
وی از افزایش بودجه سال جاری خراسان جنوبی خبر داد و گفت: بودجه ی امسال دولت برای استان 392 میلیارد تومان بود که با تلاشهای صورت گرفته از سوی نمایندگان در مجلس این بودجه به 744 میلیارد تومان افزایش یافت.
نظر شما