به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، سیدضیاء هاشمی، سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، امروز (20 شهریور) در مراسم افتتاح سی و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور گفت: جامعه امروز ما پر از بیماری های اجتماعی و فرهنگی است که از آن به عنوان آسیب های اجتماعی یاد می شود.
وی افزود: ما معتقدیم که قرآن کتاب تبیان و شفا است و بسیاری از این بیماری ها و آسیب های اجتماعی با تمسک به قرآن حل خواهد شد.
سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: قرآن کتاب هدایت است و یکی از پیام های این برنامه ها این است که قرآن محور وحدت ماست. اینکه این جشنواره ها برگزار می شود صرفا برای رفع تکلیف نیست بلکه معتقدیم انس با قرآن و تمسک به آن موجب سعادتمندی در دنیا و آخرت خواهد شد.
وی با تأکید براینکه قران امکان شناخت راه از چاه را به انسان ها می دهد، ادامه داد: قرآن امکان هدایت و تشخیص راه درست از ضلالت و گمراهی را برای ما فراهم کرده است اما اینکه ما چقدر بهره گرفته ایم جای تأمل دارد. در مسیر پرفراز و نشیب این جهان پرتلاطم ما ناگزیر از تمسک به قرآن هستیم.
هاشمی با بیان اینکه همه ما به مسابقه در عمل خیر توسط قرآن دعوت شده ایم، گفت: ما با هم مسابقه می دهیم تا در عمل به قرآن پیشتاز باشیم. اگر چنین کنیم، همه برنده ایم و اگر چنین نکنیم بازنده ایم. کسانی که در این مسابقات و رقابت ها شرکت می کنند، به دلیل اینکه توفیق قرارگرفتن در محضر قرآن را دارند، برنده هستند.
وی با بیان اینکه گلستان نماد وحدت است، تصریح کرد: امروز هم قرآن به ما تذکر می دهد که بیش از گذشته با هم وحدت داشته باشیم. در استان گلستان هم نیاز به وحدت داریم البته این وحدت فراتر از اقوام، مذاهب و جناح هاست. همه باید حول محور واحد برای رسیدن به سعادت واحد باید تلاش کنیم.
هاشمی با بیان اینکه برخی از افراد در تخریب یکدیگر با هم رقابت می کنند، اظهار کرد: نباید به سادگی همدیگر را متهم کنیم و مسابقه در رقابت مخرب دهیم. برادران و خواهران ما از هر گروه و مذهب و جناحی که هستند باید دستشان را به گرمی بفشاریم. اما امروز بسیاری از نیروهای ما صرف این رقابت غیرضروری می شود که ما را از رسیده به هدف که همان تبدیل شدن به کشوری الهام بخش و الگو در اقتصاد، سیاست، فرهنگ و اجتماع است، باز می دارد.
نظر شما