خبرگزاری شبستان_ماسال: بخش معارفی مسابقات سراسری قرآن کریم چند سالی میشود که احیاء شده است، احیا شدنی که باعث شده تا این رشته از برگزاری در پشت درهای بسته و اهمیت کم آن برای مخاطبان در سالهای گذشته به حضور در صحنه اصلی مسابقات و جذب نگاهها به خود در سالهای اخیر تغییر مسیر دهد.
این مسابقات به خصوص در دو سال اخیر بسیاری از نگاهها را به خود جلب کرده، بخشی که زمانی یکی از بیکیفیتترین و کممخاطبترین رشتههای مسابقات سراسری قرآن در زمان اجرا بود حالا و با چند تغییر در نحوه برگزاری آن به رشتهای جذاب و پرمخاطب تبدیل شده است.
مهدی حکیمیراد، متولد 1364 در استان گیلان است که امسال در رشته حفظ و معارف احادیث دین مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امورخیریه شرکت و در چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در ارومیه موفق به کسب مقام سوم شد.
حکیمی راد موفقیت در این عرصه به ویژه کسب رتبه سوم مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امورخیریه در رشته حفظ و معارف احادیث دین را مدیون دعای خانواده و توجه ویژه اهل بیت (علیهالسلام) میداند.
در ادامه گفتوگوی خبرگزاری شبستان با «مهدی حکیمی راد» نفر سوم رشته حفظ و معارف احادیث دین چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن را میخوانیم؛
حفظ 40 حکمت از نهجالبلاغه/ علاقهمندان باید شبانه روز به مطالعه نهجالبلاغه بپردازند
مهدی حکیمی راد با بیان اینکه از دوران راهنمایی در کلاسهای قرآن شرکت میکرد، اظهار داشت: در وهله اول روخوانی و روانخوانی و سپس ترتیل قرآن را آغاز کرد.
وی با بیان اینکه سال 84 با لقمان یاری، یکی از دوستان نزدیکش وارد عرصه قرائت شد، افزود: در مسابقات قرائت قرآن و اذان اوقاف چندبار شرکت کرده که یکبار موفق به کسب مقام سوم و دوم شدم.
نفر سوم رشته حفظ و معارف احادیث دین چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن با اشاره به اینکه امسال مصمم شد تا در رشته حفظ و معارف احادیث شرکت کند، گفت: در مرحله شهرستانی و استانی حائز رتبه شده و به مرحله کشوری راه پیدا کردم.
حکیمیراد با اشاره به برگزاری چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن در ارومیه، تصریح کرد: در مسابقات کشوری در مرحله اول، امتحان کتبی، سپس شفاهی و مرحله سوم آزمون نیمه نهایی برگزار شد.
وی با بیان اینکه در مرحله نیمه نهایی یک سوال 15 امتیازی و یک سوال از حکمت نهجالبلاغه پرسیدند، خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان در این رشته باید 40 حکمت نهج البلاغه را که جزء مسابقه بود حفظ میکردند.
نفر سوم رشته حفظ و معارف احادیث دین چهلمین دوره مسابقات سراسری قرآن با اشاره به اینکه در مرحله نهایی سخنرانی در مورد یکی از حکمتهای نهجالبلاغه بود، اظهار داشت: در این مسیر طی شده وقتی 40 حکمت حفظ میشد، سخنان امام علی (علیهالسلام) را با تمام جانمان درک کردیم.
حکیمیراد با بیان اینکه علاقهمندان برای شرکت در این رشته از مسابقات، باید شبانهروز وقت خود را برای مطالعه بگذارند، افزود: از همسرم کمال تشکر را دارم که در کل مسابقات از شهرستانی تا کشوری همراه و همیار من بود تا بتوانم حکمتهای نهج البلاغه را حفظ کنم.
وی با بیان اینکه سخنان امام علی (علیهالسلام)، برادر قرآن است، گفت: جوانان علاقهمند فقط هدفشان کسب رتبه و امتیاز نباشد بلکه خود را غرق در معارف و احادیث کنند و با خداوند انس بیشتری بگیرند.
نظر شما