ضرورت تعامل دولت و بخش خصوصی در حوزه صنایع دستی

خبرگزاری شبستان: دبیر شورای عالی تشکل های صنایع دستی، تعامل دولت و بخش غیردولتی در حوزه صنایع دستی را امری ضروری دانست و افزود: فعال‌سازی دفتر امور بین‌الملل در معاونت صنایع دستی یکی از اقداماتی است که با ایجاد دفتر غرب آسیا در تهران محقق شده است.

به گزارش خبرنگار گردشگری شبستان، حسین بختیاری در جلسه معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اعضای شورای عالی تشکل ها، روسای اتحادیه ها، مجامع، کانون ها و انجمن های غیردولتی صنایع دستی گفت: این مجموعه با هدف و برنامه حمایت از تولید و بازرگانی، صادرات و فروش صنایع دستی آماده تعامل و همکاری برای کمک به رونق بیشتر صنایع دستی کشور و همسوسازی فعال‌تر این حوزه‌ها با بخش‌های گردشگری و میراث فرهنگی هستند.

 

دبیر شورای عالی تشکل های صنایع دستی  خطاب به رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: به‌کارگیری همزمان همه ظرفیت‌های بخش‌های سه‌گانه سازمان، ضامن تحقق عادلانه و واقعی برنامه‌های شما خواهد بود. به همین دلیل تأکید می‌شود که در برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری همه بخش‌ها باید به‌صورت عادلانه مورد حمایت و توجه قرار گیرند تا منویات نظام و دولت به‌طور حداکثری در این حوزه محقق شود.

 

وی اظهارداشت: بخش های بازرگانی، صادرات صنایع دستی و مشارکت دولت و بخش غیردولتی نیازمند آن است که با اخذ مجوزهای لازم برای راه‌اندازی هلدینگ صنایع دستی، رکود و عقب‌ماندگی در این بخش ها جبران شود.

 

بختیاری، تعامل دولت و بخش غیردولتی در حوزه صنایع دستی را امری ضروری و لازم دانست و افزود: فعال‌سازی دفتر امور بین‌الملل در معاونت صنایع دستی یکی از اقداماتی است که با ایجاد دفتر غرب آسیا در تهران محقق شده است.

 

وی تصریح کرد: مشارکت انجمن‌ها و سازمان‌های غیردولتی در ثبت جغرافیایی آثار صنایع دستی و حمایت از فعالیت این بخش می‌تواند در ثبت جهانی صنایع دستی ایران بسیار موثر باشد.

 

دبیر شورای عالی تشکل‌های صنایع دستی اظهارداشت: راه اندازی هلدینگ های صنایع دستی، فعال سازی دفاتر بین المللی برای جذب مشارکت های خارجی و برگزاری جدی تر بازارچه ها و نمایشگاه های صنایع دستی می تواند کارساز باشد.

 

ناصری، نایب  رییس مجمع هنرمندان صنایع دستی و اتحادیه کرمانشاه  در این جلسه گفت: در دولت یازدهم نگاه ویژه‌ای به صنایع دستی شد.

 

ویبا بیان اینکه علی رغم جراحی های انجام شده، نگاه اجتماعی به صنایع دستی به جایگاه خود نرسیده است، افزود: تشکیل فراکسیون صنایع دستی در مجلس، تعامل با آموزش و پرورش می تواند به تقویت جایگاه اجتماعی صنایع دستی کمک کند.

 

تخصیص اعتبار برای تبلیغات و در نظر گرفتن مشوق های لازم و کمک به جذب سرمایه گذاری برای 1720 تعاونی و 26 اتحادیه صنایع دستی کشور از دیگر مواردی بود که از سوی حاضران در جلسه مطرح شد.

کد خبر 654752

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha