فریدون خود نیا، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان لرستان، در حاشیه مراسم افتتاح این طرح به خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، گفت: برای برق رسانی به این تعداد روستا در اعتباری بالغ بر 12 میلیارد تومان هزینه شده است.
وی افزود: این روستاها که در منطقه تنگ هفت قرار دارند، سال هاست که توسط راه آهن و با نصب ژنراتورهای دیزلی از برق ناپایدار بهره مند بودند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان، ادامه داد: با پی گیری های به عمل آمده و حمایت استانداری لرستان در سال 95 موفق اعتبار و نقدینگی لازم برای اجرای طرح برق رسانی به منطقه مصوب و اخذ شد.
وی با بیان اینکه بخشی از مسیر دسترسی صعب العبور بود، بیان کرد: به رغم سختی های موجود به حمد الله در سایه کار و تلاش خستگی ناپذیر و با هدف محرومیت زدایی این پروژه به سرانجام رسید.
خودنیا، اذعان کرد: ساکنان این 20 روستا همگی به شغل دامپروری مشغول بوده و سهم چشمگیری از فراورده های گوشتی استان را به خود اختصاص داده اند.
مدیر عامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: پارامترهای فراوانی برای جلب حداکثری رضایت مشترکین در نظر گرفتیم که تامین برق پایدار و افزایش ضریب اطمینان شبکه ها و خدمات پس از فروش از جمله آنهاست.
خودنیا با بیان این مطلب که وظیفه ما خدمت رسانی به همه اقشار جامعه است، اظهار داشت: اولویت اول ما در استان رفع محرومیت زدایی (در حوزه برق) در مناطق صعب العبور بود که در سال گذشته با برق دار کردن 82 روستای محروم و بدون جاده دسترسی، این مهم با حمایت های استاندار و اداره کل راه شهرسازی عملیاتی شد.
وی با اشاره به اینکه برق زیرساخت حیاتی برای امید به زندگی در روستاهاست و مابقی سازمان های خدمات رسان را در مقابل کار انجام شده جهت ادامه دیگر خدمات قرار می دهد بیان کرد: شرکت توزیع همواره با قبول سخت ترین شرایط گام اول توسعه را در این گونه مناطق برداشته و اعتقاد داریم که خواستن توانستن است و در عمل هم این مدعا را ثابت کرده ایم.
مدیر عامل برق لرستان افزود: با توجه به اقلیم جغرافیایی و صعب العبوربودن استان لرستان تعمیر و نگهداری خطوط شبکه های برق کار بسیار سخت و طاقت فرسایی است که خوشبختانه با تلاش شبانه روزی نیروهای اجرایی کمترین خاموشی ها را در سطح منطقه داریم.
نظر شما