به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، مسعود ضیائی امروز (19 شهریور) در حاشیه چهارمین روز از هفتمین کنفرانس بین المللی هپاتیت تهران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هپاتیت از بیماری های مهم و مشکل آفرین است که تاکنون جان میلیون ها انسان را به خطر انداخته است و افراد زیادی را به کام مرگ کشیده است.
وی با بیان اینکه بعد از کشف و استفاده وسیع از واکسن هپاتیت c، شیوع و گسترش این بیماری به طرز چشمگیری کاهش یافته، افزود: ایران یکی از کشورهای پیشگام برای حذف هپاتیت c تا سال 1410 در دنیا است و با کمک پزشکان درمانگر و تولید داروهای بسیار موثر ساخت ایران، امروزه بیماران می توانند به راحتی خود را درمان کنند.
دبیر علمی کنفرانس بین المللی هپاتیت در بیرجند با اشاره به اینکه امسال دانشگاه علوم پزشکی بیرجند میزبان چهارین روز کنفرانس بین المللی هپاتیت تهران است، گفت: در این کنفرانس 14 نفر از چهره های برجسته علمی داخلی و خارجی شرکت دارند که پنج نفر از کشورهای امریکا، فرانسه، کانادا و ترکیه و 9 نفر سخنران داخلی از دانشگاه های علوم پزشکی بقیه الله تهران، مشهد و بیرجند سخنرانی می کنند.
ضیائی از ارسال112 مقاله به دبیرخانه هفتمین کنفرانس بین المللی هپاتیت خبر داد و افزود: از این تعداد 46 مقاله به صورت شفاهی و بقیه به صورت پوستر ارائه می شود.
به گفته وی همچنین دو کارگاه آموزشی درخصوص داوری مقالات و متاآنالیز توسط اساتید ارائه خواهد شد و شرکت در این کنفرانس دارای امتیاز باز آموزی است که به صورت مجازی نیز این امتیاز در اختیار تمامی علاقمندان در سراسر کشورقرار گرفته است.
دبیر علمی کنفرانس بین المللی هپاتیت در بیرجند با اشاره به محورهای کنفرانس هپاتیت بیرجند، ادامه داد: هپاتیت های ویروسی، هپاتیت های خود ایمن و کبد چرب از محورهای این همایش است.
ضیائی با بیان اینکه رایگان شدن داروهای مورد نیاز بیماران هپاتیت C از دیگر اهداف مهم برگزاری این کنفرانس در استان است.
نظر شما