تاکید رهبری بر تربیت 10میلیون حافظ ناشی از رشد تمایل جامعه به این مهم

حجت الاسلام سلیمانی تاکید رهبری بر گسترش حفظ قرآن در جامعه و تربیت 10 میلیون حافظ را ناشی از علم ایشان بر رشد روزافزون تمایل جامعه به ویژه نسل جوان به فعالیت های این عرصه مقدس دانست.

 

حجت الاسلام والمسلمین حمیدرضا سلیمانی، دبیر ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور درباره برنامه های این ستاد برای تحقق مطالبات رهبر معظم انقلاب در راستای تربیت 10 میلیون حافظ قرآن به خبرنگار شبستان گفت: بنابر مصوبات قانونی شورای توسعه فرهنگی قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم، مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی کشور و وزارتخانه های آموش و پرورش و علوم وظایف قرآنی کلان نظام را عهده دار هستند.

وی با بیان این مطلب که این دستگاه ها متناسب با ظرفیت و توانمندی های خود مکلف به انجام ماموریت های قرأنی از جمله تربیت حفاظ قرآن همسو با تاکید و خواست رهبری هستند، اظهار کرد: البته در این میان سایر نهادها نیز وظیفه همکاری با این دستگاه ها را دارند و ستاد عالی نظارت بر کانون های مساجد کشور نیز در هر مکانی که نیاز به کمک باشد، آماده همکاری در راستای تحقق اهداف است.

حجت الاسلام سلیمانی با اشاره به تمرکز فعالیت های ستادعالی هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور بر امر قرائت قرآن طی چند سال گذشته تصریح کرد: اجرای طرح تلاوت نور در بالغ بر 25 هزار مسجد کشور که هر شب یک صفحه از مصحف شریف را شامل می شود، همسو با این رویکرد در حال انجام است.

 

دبیر ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور ادامه داد: علاوه بر این بیان نکات تفسیری روزانه حداقل یک آیه از قرآن همراه با اجرای طرح تلاوت نور نیز در راستای تحقق عملی مطالبات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ورود آموزه های نورانی وحی به زندگی مردم هم اکنون در بالغ بر 7 هزار مسجد در سطح کشور صورت می گیرد.

وی درباره ضروت های تاکید رهبری بر حفظ قرآن و تربیت 10 میلیون حافظ بیان کرد: این تاکید ناشی از پی بردن ایشان به حقیقت افزایش روزافزون علاقه و تمایل مردم به ویژه نسل جوان به قرآن است و اعلام آمار 10 میلیونی در امر حفظ آیات الهی به دلیل علاقه مندی و تمایل عموم جامعه به برخورداری از نورانیت وحی است.

حجت الاسلام سلیمانی ادامه داد: البته خانواده ها نیز باید در این مسیر دستگاه های متولی را همراهی کنند، چراکه شناسایی استعداد فرزندان در بستر خانواده به سهولت ممکن است اما نباید در این میان علایق والدین بر استعداد فرزندان غالب شود و حتی در صورت نداشتن استعداد لازم برای پرداخت به امر حفظ تنها به دلیل تمایلات والدین بر این امر تاکید شده و به فرزندان فشار وارد شود.

 

وی با بیان این مطلب که ایجاد چنین شرایطی فرزندان ما را دچار سرخوردگی و دلزدگی از فعالیت های قرآنی می کند، ابراز کرد: باید در شیبی ملایم فرزندان خود را به مسیر صحیح در این ساحت مقدس سوق دهیم تا با رسیدن به سنین نوجوانی و جوانانی دیگر خود آنها پیگیر پرداخت به این عرصه مقدس باشند نه اینکه با رفتار خود کاری کنیم که تا پایان عمر نسبت به قرآن و فعالیت های مرتبط با آن احساس سرخوردگی و عدم تمایل داشته باشند.

حجت الاسلام سلیمانی با تاکید بر لزوم توجه به زمینه های روانشناسی حفظ قرآن در کنار جنبه های فنی خاطرنشان کرد: علاوه بر این بهره مندی از مربیان زبده و آشنا به این روانشناسی نیز ما را در مسیر تحقق اهداف با سرعتی مطلوب پیش برده و از افراط و تفریط های احتمالی بازمان می دارد.

پایان پیام/

 

کد خبر 65463

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha