به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ علی شورزاده، معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش خراسان شمالی در نشست شورای آموزش و پرورش با بیان این مطلب گفت: موازی کاری در حوزه پرکردن اوقات فراغت خیلی زیاد است برای همین پیشنهاد می شود تا دستگاه های دست اندرکار یک شیوه نامه مشترک را دنبال کنند و این کلاس ها تجمیع شود.
وی به ساخت اردوگاه ملی استان اشاره کرد و گفت: این اردوگاه حالا دیگر نزدیک 30 سال عمر کرده است و هنوز نتوانستیم آن را به بهره برداری برسانیم، مقامات ارشد وزارتخانه بعد از بازدید قول هایی می دهند ولی بعد از مدتی با تغییر مدیریت ها چیزی عاید این اردوگاه نمی شود.
وی عمده مشکل اردوگاه ملی شهید چمران را مشکل راه اعلام کرد و گفت: در حال حاضر این اردوگاه 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در صورت بهره برداری از پروژه، به دلیل قرار گرفتن در نزدیکی منطقه تفریحی بش قارداش می تواند منافع خوبی برای آموزش و پرورش داشته باشد.
شورزاده ادامه داد: در دولت تدبیر و امید برای سه اردوگاه استان مبلغ هفت میلیارد تومان هزینه شده است، دو اردوگاه استانی در شهرهای شیروان و اسفراین قرار گرفته و یک اردوگاه ملی هم در بجنورد در حال ساخت است.
وی همچنین با اشاره به رشد 23 درصدی پایگاههای اوقات فراغت گفت: برای اولین بار امسال روستاها و مناطق محروم را هم هدف گذاری کردیم و 100 سامانه ثبت فعالیت در تابستان راه اندازی شد.
به گفته وی در طرح اوقات فراغت امسال 27 هزار دانش آموز شرکت کردند و سه هزار و 24 نفر عوامل اجرایی طرح را پیش بردند.
نظر شما