خبرگزاری شبستان_ صومعهسرا: راهاندازی هتلها و محلهای اقامتی رفاهی و خدماتی در رونق اقتصاد و صنعت توریست و گردشگری در استانها و شهرستانها نقش ویژهای ایفا میکنند.
برنامههای مفرح و شاد نظیر جشنوارههای بومی محلی، تئاتر و موسیقی و کنسرت در سطح شهرستانها برای برندسازی و جذب بیشتر گردشگر تاثیر بسزایی دارند.
بی تردید خدمات؛ اصلی ترین تولید صنعت گردشگری به شمار میرود به گونهای که هرساله میلیونها انسان از سراسر گیتی برای دریافت خدمات گردشگری به سرزمینهای مختلف سفر میکنند.
متاسفانه اکثر مسافرین شهرستان صومعهسرا را فقط به چشم یک شهر عبوری میبینند و به سرعت با آن خداحافظی کرده و راهی شهرهای دیگر می شوند، بدون اینکه حتی لبخندی به آن بزنند، که در این راستا جلسه شورای میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای جذب بیشتر گردشگران به این شهرستان در سالن فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
جشنوارهها فرصت مناسبی برای حضور گردشگران به شهرستان
علیرضا مهرگان، رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صومعهسرا با بیان اینکه اهمیت گردشگری با توجه به فعالیتهای گردشگری زمینه برای اشتغال را فراهم میکند، اظهار داشت: گردشگری برای کشورهای رو به توسعه فرصت شغلی مناسب است.
وی با اشاره به انواع گردشگری ورزشی، تفریحی، شهری، درمانی، بازاری و الکترونیکی، افزود: باید زمینههای پذیرش گردشگر را شناخت و شرایط را فراهم کرد تا بتوانیم گردشگران را به سمت این شهرستان بکشانیم.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صومعهسرا با بیان اینکه جشنوارهها فرصت مناسبی برای حضور گردشگران به شهرستان است، گفت: جشنوارههای مختلف توت فرنگی، حلوا ضیابری و رشته خشکار سبب افزایش فرصت جذب گردشگر به شهرها میشود.
مهرگان با تاکید بر اینکه باید برای گردشگران زیرساختها فراهم شود تا بتوانیم در فرصتی که در شهرستان هستند، اقامت داشته باشند، تصریح کرد: ما درخواست هتل در شهرستان دادهایم که در شهرستان در حال انجام است.
راهاندازی بزرگترین و اولین فروشگاه صنایع دستی در امندان طاهرگوراب
وی با بیان اینکه ایجاد فروشگاههای صنایع دستی از دیگر راههای جذب و ماندگاری بیشتر گردشگر در شهرستان است، خاطرنشان کرد: بزرگترین و اولین فروشگاه صنایع دستی در امندان طاهرگوراب راه اندازی میشود.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صومعهسرا با بیان اینکه فروشگاه صنایع دستی مذکور با اعظای تسهیلات یک میلیارد و 300 میلیون تومان راه اندازی میشود، اظهار داشت: فرصت خوبیست که از هنرمندان صنایع دستی حمایت کنیم.
مهرگان با بیان اینکه کنسرتها و نمایشها از دیگر فرصتهای جذب گردشگر است، افزود: از دیگر دستگاههای اداری درخواست میشود تا با مشورت میراث فرهنگی، شرایط را به گونهای ایجاد کنند که گردشگر بیشتری وارد شهرستان شود.
وی با بیان اینکه شهرداری از جمله این ارگانها است، گفت: خانه روستایی که توسط شهرداری ایجاد شده، میتوانیم در آنجا غرفه اطلاع رسانی و فروشگاه صنایع دستی برپا کنیم.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صومعهسرا با اشاره به اهمیت تالاب در این شهرستان، تصریح کرد: باید تابلوهایی در این مناطق نصب شود تا مسیر تالاب سلکه مشخص شود و گردشگران و همشهریان از این منطقه بازدید کنند.
مهرگان با بیان اینکه مدیران ادارات به جای دادن کارت هدیه، از صنایع دستی استفاده کنند، خاطرنشان کرد: مسابقه عکس از جاذبههای شهرستان صومعهسرا برگزار و بهترین عکسها را انتخاب و به عنوان معرفی جاذبه شهرستان در ادارات نصب شود.
طرح خانههای بومیگردی در گوراب زرمیخ اجرایی شود
در ادامه داوود توفیقی، شهردار گوراب زرمیخ با بیان اینکه برای برپایی فروشگاه صنایع دستی ،محل برپایی و هنرمند صنایع دستی در گوراب زرمیخ وجود دارد، اظهار داشت: شهرداری گوراب زرمیخ موافقت صد در صدی خود را در زمینه برپایی فروشگاه صنایع دستی اعلام میدارد.
وی با اشاره به خانههای بومی گردی، افزود: در این زمینه مکانهای مختلفی در کنار رودخانه با ویوی بسیار خوبی در اختیار شهرداری است که میراث فرهنگی میتواند طرحش را در آنجا اجرا کند.
شهردار گوراب زرمیخ با بیان اینکه ارتباط کارشناسان میراث با شهرداری گوراب زرمیخ باید بیشتر باشد، گفت: وقتی بستر آماده است ما حمایت میکنیم.
توفیقی با اشاره به اینکه بخش میرزاکوچک بخشی از شهرستان صومعهسرا است که میتواند در ماندگاری مسافر تاثیرگذار باشد، تصریح کرد: ما باید از حاشیه این شهر استفاده کنیم.
گفتنی است؛ جاذبههای گردشگری و توریستی شهرستان صومعهسرا به حدی است که بتواند علاقه مندان سیر و سفر را به خود جذب کند.
نظر شما