به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حجت الاسلام و المسلمین حمیدرضا مظاهری سیف، استاد حوزه و دانشگاه تهران، عصر گذشته (17 شهریور) در همایش نشست با جوان درخصوص فرقه های نوظهور در تالار معلم همدان گفت: فرقه های نوظهوری در راستای تقابل دین های الهی من جمله فرقه شیطان پرستی در جامعه در حال شکل گیری هستند.
وی با بیان اینکه شیطان پرستی در حال انتقال نمادها به جامعه است، اضافه کرد: شیطان پرستی دارای یک جهان بینی بوده و آن ها برای اثبات حقانیت خود شواهد زیادی دارند و براحتی می توانند افراد 6 تا 60سال را با خود همراه کنند.
وی با اشاره به اینکه شیطان پرستی یک فلسفه و دین است، تصریح کرد: این گروه در دانشگاه ها و بین دانشجویان رخنه می کنند و به اجرای برنامه ها از جمله کنسرت در دانشگاه می پردازند که همگان به ویژه جوانان جامعه اسلامی باید توجه دقیقی برای به دام نیفتادن به این گروه ها داشته باشند.
این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه گفت: ستاره پنج پر، دو مثلث معکوس روی هم (ستاره داود)، صلیب معکوس ( ضد مسیحیت) و نشانه آمون خدای مصریان، ازجمله نمادهای پیروان شیطان پرستی است.
حجت الاسلام و المسلمین مظاهری سیف، مهمترین اهداف تشکیل فرقه های نوظهور را انحراف فکری مردم به ویژه جوانان دانست و اضافه کرد: گروه های شیطان پرست، شیطان را به عنوان قدرت غالب در جهان می دانند و اعلام می کنند که اگر کسی می خواهد در جهان خوب زندگی کند باید با شیطان باشد.
وی با بیان اینکه شیطان پرستان معتقدند راه خدا از طریق ارتباط با شیطان می گذرد، تصریح کرد: این فرقهها فعالیت گستردهای در زمینه چاپ کتابها و نشریات مختلف و برگزاری دورههای آموزشی در سطوح گوناگون دارند.
وی بحرانهای روانی انسانها را از دیگر زمینههای پیدایش فرقههای نوظهور و معنویتگرا عنوان و در این زمینه خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد جوامع به دلیل مشکلات زندگی دچار اضطرابها، افسردگیها و مشکلات روانی هستند و این افراد راحتتر از دیگران جذب فرقههای نوظهور میشوند.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: برخی از این ادیان قرائتهای تازهای از همان ادیان گذشته هستند و فهم جدیدی از بودائیت، مسیحیت و غیره درست کرده و برخی دیگر از تلفیق دو یا چند دین به وجود آمدهاند.
حجت الاسلام و المسلمین مظاهری سیف، جوانان و نوجوانان را بیشترین اقشار گرونده به این فرقهها دانست و افزود: وقتی انسان به بلوغ میرسد و پرسشهای مهم زندگی در ذهن او خطور میکند از همان زمان ادیان جدید آرام آرام به دنبال جذب مخاطبان جدید خودشان هستند.
وی تصریح کرد: ادیان سنتی و کهن در راستای معرفت و بندگی و پرستش یک منبع قدرت به وجود آمده بودند، اما هدف معنویتهای جدید رسیدن به آرامش و شادی و موفقیتها است.
وی، فطرت انسانها را یکی از علتهای پیدایش معنویتها و ادیان جدید دانست و اظهار داشت: فطرت انسانها، خداشناس، خدا آگاه و خداگراست و هرچقدر انسان بخواهد خودش را در فضای غیردینی قرار دهد باز هم دل او در جستجوی ملکوت است و به دنبال روزنههایی میگردد که او را به عالم ملکوت برساند.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه در دبیرستانهای پسرانه و دخترانه و مدارس راهنمایی دخترانه این فرقهها نفوذ پیدا کردهاند، گفت: برخی از این فرقههای نوظهور، باورها و برنامههای عملی خودشان را در قالب رمان به افراد منتقل میکنند.
حجت الاسلام مظاهری سیف اضافه کرد: ترویج عرفان های کاذب در مقطع فعلی بخشی از پروژه جنگ نرم دشمنان علیه اعتقادات و باورهای اسلامی مردم است که هر روز در شکل و شمایلی تازه به منصه ظهور می آید.
پایان پیام/
نظر شما