به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، دکتر علی مهرعلیزاده، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری ایلام، در سومین جشنواره صنعت چاپ ایلام، اظهار کرد: صنعت چاپ، یکی از صنایعی است که منشا تحول در زندگی بشر بوده است و به برکت فرصتی و ظرفیتی که در این حوزه ایجادشده، تحولات حوزه صنعت چاپ میتواند اثرات بسیاری زیادی در زندگی بشر ایجاد کند.
وی، بیان کرد: باید با تعامل و همکاری تلاش کرد که موانع و چالشهای پیش رو در این حوزه کاهش یابد و یکی از روشهای مفید این است که از ظرفیت جهانی باید استفاده شود، امروز در برخی از کشورها میبینیم که بسیاری از کارهای تایپی و چاپی را به مناطق دیگر واگذار میکنند.
علی مهر علیزاده، با تأکید بر اینکه باید تلاش کنیم که آرمانگرایی واقعبین باشیم، یادآور شد: از سال 80 تاکنون جشنواره صنعت چاپ در کشور برگزار میشود و یک روز در تقویم عمومی کشور به نام صنعت چاپ اختصاصیافته است که نقش مهمی در آشنایی همه شهروندان با ظرفیتهای صنعت چاپ دارد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری ایلام، گفت: حتماً باید ظرفیتهای استان را در نظر گرفته شود و موانع این حوزه را به شکل واقع بینانه ببینیم و ظرفیتها را بهتر بشناسیم و تلاش کنیم با محوریت خود اصحاب صنعت چاپ یک مسیر را تبیین کنیم که هم فرصتها و هم چالشها بهصورت منسجم تبیین و یک افق برای این صنعت در استان ترسیم شود و یک برنامه توسعهای برای صنعت چاپ استان در نظر گرفته شود.
مهر علیزاده، با اشاره به اینکه باید از اساتید دانشگاهها و مراکز پژوهشی برای تبیین یک حرکت پویا در این حوزه استفاده کرد، گفت: معرفی ظرفیتهای صنعت چاپ استان باید مدنظر قرارگرفته شود و نگاه به این حوزه باید فراتر از نگاه صنعتی بوده و نگاه فرهنگی باشد و معرفی این حوزه به شکلهای مختلف برای اقشار و دستگاههای مختلف بهصورت اثرگذار در دستور کار قرار گیرد.
وی، با تأکید بر ایجاد نمایشگاه محصولات صنعت چاپ استان، افزود: در این نمایشگاه ظرفیتهای صنعت چاپ استان معرفی شود، تلاش کنیم رایزنی بین بخشی تقویت شود، کمک شود که از این صنعت در استان حمایت شود که حمایت از این صنعت، منجر به افزایش اشتغال و رونق اقتصادی خواهد شد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری ایلام، ابراز کرد: کارهای چاپی در استان انجام شود و رایزنی با صنوف مختلف در راستای انجام کارهای چاپی در استان انجام شود که در صورت توجه میتواند یکی از موتورهای محرکه صنعت و اقتصاد استان باشد.
یونس حواسیان، رئیس اتاق اصناف استان ایلام، نیز در این مراسم ابراز کرد: تلاشگران عرصه صنعت چاپ استان، در قالب اتحادیه و واحدهای صنفی مشغول ارائه خدمت به استان هستند که نیازمند حمایت و ارائه تسهیلات مناسب هستند.
وی، با تأکید بر ارائه تسهیلات ارزانقیمت و کمبهره برای توسعه صنعت چاپ در استان، یادآور شد: چاپخانهداران با اختصاص اعتبارات کمبهره میتوانند با خرید ماشینآلات و دستگاههای خود را بهروزرسانی و احیا کنند.
هواسیان، تصریح کرد: هماکنون سه میلیون واحد صنفی در کشور وجود دارد و بیش از سه میلیون شغل به همت واحدهای صنفی در کشور ایجادشده است، اگر دولت با واحدهای صنفی در موضوعات مختلف ازجمله معافیت بیمهگذاران تا سه نفر همکاری داشته باشد میتوان شاهد تحول بزرگی در این عرصه بود.
رئیس اتاق اصناف استان ایلام، بابیان اینکه یکسوم جمعیت کشور متعلق به جامعه اصناف کشور هستند، ابراز کرد: دولت برای یک شغل پایدار حدود 300 میلیون تومان هزینه میکند و این در حالی است که جامعه اصناف کشور 600 هزار میلیارد تومان در کشور سرمایه دارد و 17.5 درصد تولید ناخالص ملی مربوط به جامعه صنفی کشور است.
وی، در پایان با تأکید بر اینکه دولت باید نیمنگاهی به اصناف کشور داشته باشد، خاطرنشان کرد: دولت میخواهد یکمیلیون شغل ایجاد کند که از این میزان 250 هزار شغل بر عهده جامعه اصناف کشور است و 48 درصد اشتغالزایی کشور به اصناف کشور اختصاص دارد.
نظر شما