آمادگی مسجد مقدس جمکران برای همکاری  با فعالان مهدوی دانشجویی

خبرگزاری شبستان: ابراهیم صدوقی با اشاره به ظرفیت های جهانی جمکران گفت: معاونت فرهنگی مسجد مقدس جمکران این افتخار را دارد در راستای مأموریتی که تولیت به معاونت‌های مختلف مسجد محول کرده است، پذیرای فعالان مهدویت دانشجویی کشور باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، ابراهیم صدوقی، سرپرست معاونت فرهنگی مسجد مقدس جمکران با نماینده کانون‌های مهدویت دانشجویی کشور در محل دفتر نمایندگی مسجد مقدس جمکران در تهران دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

در این نشست مدیر دفتر نمایندگی مسجدمقدس جمکران در بیان ضرورت ایجاد دوره‌های مهدویت گفت: دفتر نمایندگی مسجد مقدس جمکران در تهران که به طور مستقیم ذیل حوزه تولیت مسجد فعالیت می کند، آمادگی برگزاری دوره‌های مهدویت با استفاده از ظرفیت‌ فعالان مهدوی دانشجویی به خصوص کانون‌های مهدویت دانشگاه‌های استان تهران با رویکرد فرهنگی و ترویجی را دارد.

 

وی با اعلام تغییر و تحولات سیستمی و برنامه‌ای دفتر نمایندگی مسجد مقدس جمکران در تهران اظهار کرد: در یک ماه اخیر که مسئولیت دفتر نمایندگی تهران ذیل مستقیم حوزه تولیت مسجد قرار گرفته است، با رویکردی جدید و برنامه‌ریزی‌های کارشناسی‌شده توانسته است برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و ترویجی مثل جذب نذور و دریافت هدایای عاشقان و ارادتمندان حضرت ولی عصر(عج) برگزار کند.

 

ظرفیت مسجد جمکران در عرصه جهانی

صدوقی در بیان اهمیت جایگاه مسجد مقدس جمکران در راستای فعالیت‌های مهدوی گفت: از آنجایی که مسجد مقدس جمکران  به عنوان میعادگاه منتظران، مورد توجه مقام معظم رهبری و مراجع اعظام قرار دارد، از جایگاه خاصی برخوردار است؛ لذا باید به همین مقدار نسبت به این جایگاه حساسیت نشان داد و  به دنبال ارتقای کیفی و اثرگذاری بیشتر برنامه‌های آن بر آمد. از سوی دیگر مسجد مقدس جمکران به عنوان قطب مهدویت جهان اسلام، این ظرفیت را دارد تا بتواند بسترهای لازم را در عرصه‌های جهانی فراهم کند که البته تاکنون در این راستا برنامه‌های متعددی اجرا کرده است، اما نیاز به حمایت‌های همه‌جانبه بیشتری دارد.

 

سرپرست معاونت فرهنگی مسجد مقدس جمکران در ادامه این نشست با ابراز امیدواری نسبت به تعامل با کانون‌های مهدویت دانشجویی، گفت: معاونت فرهنگی مسجد مقدس جمکران این افتخار را دارد در راستای مأموریتی که تولیت محترم به معاونت‌های مختلف مسجد مقدس ارائه داده است، پذیرای فعالان مهدویت دانشجویی کشور باشد.

 

آموزه‌های مهدوی باید مبتنی بر قرآن و عترت(ع) باشد

بنابر این گزارش، نماینده کانون‌های مهدویت دانشجویی نیز در این نشست با اشاره به اینکه اکنون در عرصه فعالیت‌های فکری و فرهنگی به خصوص فعالیت‌های مهدوی رویکردهای مختلفی وجود دارد، گفت: اکنون در سطح کشور بیش از 10 رویکرد مختلف مهدوی وجود دارد که هر کدام تشکیلات خاص خودشان را دارند، اما باید توجه داشت رویکردی که مبتنی بر آموزه‌های اسلام ناب که همان معارف قرآن و تعالیم اهل‌بیت(ع) نباشد، می‌تواند آسیب‌‌های فراوانی در حوزه های مختلف نشر معارف مهدوی از خود بر جای بگذارد.

 

وی در بیان ضرورت نگاه قرآنی به موضوع مهدویت گفت: ما مسلمانان اعتقاد داریم قرآن «تِبْیاناً لِكُلِّ شَیْ‏ء» است که همه چیز درون آن بیان شده است؛ آیا می‌توان گفت خداوند به مهم‌ترین اصل دین که همان مهدویت است، اشاره‌ای نکرده است؟! بنابراین تا زمانی که به تعریف دقیقی از مهدویت بر اساس آیات قرآن نرسیدیم، فعالیت‌های مهدوی تنها در حد ابراز علاقه به حضرت باقی خواهد ماند و اثرگذاری بایسته و شایسته به همراه نخواهد داشت.

 

نماینده کانون‌های مهدویت که سابقه برگزاری سه فراخوان ملی دانشگاهیان در عرصه مهدویت را دارد، گفت: اکنون از ظرفیت بالای دانشجویی در سطح کشور برخوداریم طوری که در مهم‌ترین دانشگاه‌های کشور یک نماینده در سطح کانون‌های مهدویت داریم و با بیش از 100 دبیر از کانون‌های مهدویت ارتباط مستقیم داریم؛ لذا با همین ظرفیت در سه فراخوان ملی دانشگاه‌های کشور و حوزه‌های علمیه همکاری خوبی داشتند.

 

برگزاری فراخوان اربعین دانشگاهیان با همکاری عتبه حسینی

وی خاطرنشان کرد: این سه فراخوان شامل عناوین «اولین بخش دانشگاهی دوازدهمین دکترین بین‌المللی مهدویت»، «اولین فراخوان اربعین دانشگاهیان با محوریت نقش امام حسین(ع) در مهدویت و امر ظهور» و «اولین فراخوان آخرالزمان از نگاه قرآن» بود که با همکاری مسجد مقدس جمکران، جهاد دانشگاهی، وزارتین، مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، سازمان بسیج دانشجویی کشور و برخی نهادهای دولتی و نیمه‌دولتی برگزار شد. به توفیق خداوند اختتامیه فراخوان اربعین دانشگاهیان را با همکار عتبه حسینی در صحن مقدس امام حسین(ع) همزمان با دومین کنگره بین‌المللی لقاءالحسین اجرا کردیم.

.

کد خبر 653257

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha