نماینده مردم نباید وامدار هیچ کانون قدرت و ثروتی باشد

حجت الاسلام محمدیان به برگزاری انتخابات نهمین دوره مجلس در سال جاری اشاره کرد و گفت: نماینده مردم نباید وامدار هیچ کانون قدرت و ثروتی باشد. باید از فضای انتخاباتی برای رشد هرچه بیشتر مردم استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام محمد محمدیان، رییس نهاد نمایندگی ولی فقیه دانشگاه‌های کشور در مراسم افتتاحیه نشست دفتر تحکیم وحدت با بیان حدیثی از امام رضا (ع) افزود: وقتی دیدیم که شخصی در ظاهر فرد خوبی است نباید گول ظاهر او را بخوریم و باید بررسی بیشتری انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه جایی است که استعدادهای افراد در آن ظهور و بروز پیدا می‌کند بر این اساس باید در این حوزه دقت بیشتری داشت، گفت: اعضای تشکل‌های دانشجویی باید افرادی پاکدست و پاکدامن باشند. باید در بررسی افراد ببینیم که یک شخص چقدر حرص ریاست دارد و اگر شخصی محبت به ریاست داشت قابل اعتماد نخواهد بود. اگر کسی در جمعی ببیند که کسی بهتر از او می‌تواند کاری را پیش ببرد و باز هم آن کار را قبول کند در واقع خیانت کرده است. برخی افراد که در گذشته در تشکل‌های دانشجویی بودند امروز به خارج رفته و هر روز علیه نظام مصاحبه می‌کنند که این مسئله ناشی از حب ریاست است.
وی خاطرنشان کرد: اگر کسی حب ریاست داشته باشد تا آخر خط می‌رود و دینش را هم از دست خواهد داد و این بدان معناست که فرد آخرت خود را نیز از دست داده است. علاقه به ریاست در همه وجود دارد و باید این علاقه در وجود انسان ها کنترل شود.

رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها موضوع اسلامی شدن دانشگاه‌ها را موضوعی مهم برشمرد و اضافه کرد: اسلامی شدن دانشگاه‌ها دو بعد دارد که متأسفانه گاهی افراد به یک بعد آن توجه می‌کنند؛ ابعاد اسلامی شدن دانشگاه‌ها بحث محتوایی و شکلی و قالبی آن است که اکثرا به بعد شکلی و قالبی آن توجه می‌کنند. منظور از اسلامی شدن دانشگاه ها این نیست که بخواهیم غیرمسلمانان را مسلمان کنیم. بلکه موضوع و مسئله اصلی نوع نگاه به علم در دانشگاه است.
وی با بیان اینکه نگاه دینی به علوم این است که علوم به ما جهت ‌دهی کنند اظهار داشت: ما معتقدیم که منشأ همه علوم از خدا است و همه علوم به خدا برمی‌گردد. اگر نگاه ما به علوم عوض شود اصلی‌ترین رکن اسلامی شدن دانشگاه‌ها اتفاق می‌افتد و اگر ما توانستیم نگاه به علم را تغییر دهیم در اسلامی شدن دانشگاه‌ها موفق‌تر عمل خواهیم کرد. آنچه علم به آن می‌رسد برای ما حجت خواهد بود. تغییر نگاه به علم ما را در رسیدن به اهدافمان بسیار کمک می‌کند و این بزرگترین خدمت در مسیر اسلامی شدن دانشگاه‌ها است.
وی مباحث ساختاری در دانشگاه‌ها را مورد اشاره قرار داد و گفت: ساختارهای دانشگاه و مسائل آموزشی در کشور نیازمند بازنگری هستند.

حجت محمدیان ادامه داد: بسیاری از اساتید اعتراف می‌کنند مقداری زیادی از درس‌هایی که دانشجویان می‌خوانند به هیچ درد آنها نخواهد خورد.
وی بر همین اساس اضافه کرد که از بین رفتن استعدادها و فرصتها با فرهنگ اسلامی شدن دانشگاه‌ها هم سازگار نیست.
رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها با بیان اینکه دانشگاه باید بتواند مرجع اخلاقی جامعه باشد، افزود: مهمترین بحث اخلاقی بحث صداقت و امانت‌داری است و باید به این دو مقوله توجه شود.

محمدیان پاکدستی، پاکدامنی و روابط دختر و پسر را جزء مسائل اخلاقی در مقوله اسلامی شدن دانشگاه ها دانست و اظهار داشت: باید در دانشگاه‌ها یک مهندسی فرهنگی صورت بگیرد تا مشکلات مرتفع شود.

محمدیان اضافه کرد: مجموعه‌های دانشجویی مطالبه اسلامی شدن دانشگاه‌ها را از مسئولین داشته باشند و کمک کنند تا نقشه اسلامی شدن دانشگاه‌ها درست تدوین شود.
وی تصریح کرد: دانشجویان باید ایده‌پردازی کنند نه اینکه تحت تأثیر جریانات مختلف قرار گیرند؛ تشکل‌های دانشجویی باید هدایت کننده جریانات سیاسی باشند و انتظار از تشکل‌های دانشجویی نیز همین است.

رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها در پایان سخنانش به برگزاری انتخابات نهمین دوره مجلس در سال جاری اشاره کرد و اظهار داشت: در انتخابات مجلس باید به این نگرانی توجه کنیم که برخی فکر می‌کنند نماینده‌ای که بیشتر پول خرج می‌کند بهتر می‌تواند رأی بیاورد که این در واقع همان وابستگی به کانون‌های قدرت و ثروت است. نماینده مردم نباید وامدار هیچ کانون قدرت و ثروتی باشد. باید از فضای انتخاباتی برای رشد هرچه بیشتر مردم استفاده کنیم.
 

پایان پیام/

کد خبر 65307

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha